перейти на сайт>>

Проект вертикального планування міста

ID роботи: 8409
Тип роботи:
Об'єм: 19 стор.
Вартiсть: 100 грн.


Змiст:

 

Вступ. 3

1. Коротка характеристика території міста. 4

2. Проектування схеми вертикального  планування міста. 4

3. Визначення обсягів земляних робіт. 6

4. Розміщення зливової мережі міста. 9

5. Гідрологічний і гідравлічний розрахунки колектора зливової каналізації 10

5.1  Гідрологічний розрахунок колектора. 10

5.2 Гідравлічний розрахунок колектора. 12

6. Проектування поздовжнього профілю колектора зливової каналізації 13

Висновки. 16

Перелік використаної літератури. 17



Висновок:

В процесі виконання курсової роботи було розроблено проект вертикального планування міста, вирішені питання проектування повздовжніх ухилів осей вулиць, забезпечена організація стоку атмосферних вод і виведення їх за межі населеного пункту у існуючу річку.  Також були витримані нормальні умови для руху транспорту відповідно до нормативних параметрів.

Рельєф місцевості, де проводилося вертикальне планування міста неоднорідний. У північно-східній частині ділянки рельєф дуже рівний з ухилами менше за 5‰, що потребувало виконання земельних робіт по насипу ґрунту аби досягти мінімальних ухилів вулиць. У південній частині міста, рельєф навпаки мав дуже великі ухили (до 80‰), що зумовлено близьким розташуванням ріки, яка протікає по дну яру. Для вирішення планування вулиць на цій частині ділянки міста довелося розробляти систему зрізок та насипів для забезпечення необхідних ухилів вулиць. Складностей плануванню додав той факт, що через дану частину ділянки міста проходить магістральна дорога, що з’єднує дане місто з іншими населеними пунктами, розташованими по той бік річки, а ухил такої дороги має бути не більшим за 40‰.

Для одного району міста було обчислено об’єми земельних робіт методом профілів, поздовжніх та поперечних. Зважаючи на неоднорідність рельєфу ділянки, об’єми зрізання та насипів отримані по двом напрямкам профілів виявилися відмінними. Тому, кінцеві об’єми земельних робіт визначалися як середні по двом варіантам.

Для частини колектора дощових вод було розроблено поздовжній профіль на якому показані вузлові точки, їх заглиблення відносно спланованої поверхні землі, ухили колектору та діаметри труб. Діаметри труб колектора, швидкість стоків, ухили ділянок колектору та пропускна здатність труб було розраховано у розділі 5, на основі даних про нормативну інтенсивність дощу  для даного міста (Ялта) .


НА САЙТІ НЕ ПЕРЕДБАЧЕНА МОЖЛИВІСТЬ СКАЧУВАННЯ РОБІТ, ВОНИ ВИСИЛАЮТЬСЯ НА ЕЛЕКТРОННУ СКРИНЬКУ ПІСЛЯ ОПЛАТИ. Для того, щоб ознайомитись з оглядом цієї роботи у форматі відео, отримати звіт з перевірки на плагіат та іншу інформацію, звертайтесь за телефоном +380501022921 (Telegram, Viber, WhatsApp) або n0501022921@gmail.com

Замовити цю роботу за допомогою форми: