перейти на сайт>>

Розвиток творчих здібностей учнів на уроках музики

ID роботи: 1498
Тип роботи:
Об'єм: 47 стор.
Вартiсть: 80 грн.


Змiст:

Вступ
І. Теоретичні аспекти розвитку творчих здібностей дітей на уроках музичного мистецтва
1.1. Розвиток творчості учнів як педагогічна проблема
1.2. Використання можливостей уроків музики у творчому вихованні
1.3 Методика застосування творчих ігор у музично-естетичному вихованні молодших школярів
Іі. Методика розвитку творчих здібностей учнів на уроках музики
2.1. Діагностика рівня сформованості творчих здібностей
2.2. Узагальнення досвіду роботи "Розвиток творчих здібностей на уроках музики"
2.3. Аналіз ефективності розвитку творчих здібностей на уроках музичного мистецтва
Висновок
Література
Додатки



Висновок:

Таким чином, активізація розвитку творчих здібностей засобами спеціального впровадження ігор у процес навчання суттєво впливатиме на підвищення рівня творчого розвитку та естетичної культури учнів на уроках музики, яке допоможе задовольнити їх творчі потреби і заповнити їх дозвілля цікавою художньо-творчою діяльністю.
На сучасному етапі педагогічний досвід свідчить, що впровадження музично-педагогічних технологій у розвиток школи, результативність музичних досягнень школярів значною мірою залежать від творчої активності та зацікавленості вчителів, здатних по-новому застосовувати отриману професійну підготовку в нових умовах сьогодення.
Сучасний якісний стан музичного навчання та виховання учнів потребує переходу в професійній праці до найвищого розвитку музично-педагогічної діяльності творчого рівня.
Нова соціально-економічна та духовна ситуація, яка склалася в суспільстві, закономірно обумовлює підвищення ролі творчості на всіх етапах людської діяльності. А це, в свою чергу, вимагає якісних перетворень у системі освіти, на всіх її ланках.
На сучасному етапі все більше уваги приділяється пошуку перспективних підходів до вирішення проблеми гуманізації процесу виховання, стимулювання пізнавальної активності учнів, накопиченню досвіду їхньої творчої діяльності. У реалізації цього складного процесу важлива роль належить мистецтву, що допомагає дітям глибше пізнати себе, свій внутрішній світ, спонукає до самовдосконалення.
Мистецтво з його унікальними можливостями цілісного впливу на особистість виступає не тільки джерелом естетичного виховання, а й універсальним засобом творчого розвитку дитини. Викликані ним естетичні почуття мають цілющу перетворювальну силу, бо вони постають у результаті вільної творчої фантазії. Отже, всебічний, повноцінний і грамотний розвиток суспільства можливий лише за умови присутності в його процесах культурно-мистецького аспекту
Розроблені методики стануть у нагоді вчителям, які розуміють, що проблема розвитку творчих здібностей учнів займає важливе місце в учбово-виховному процесі, оскільки від того, як організована робота розвитку творчих здібностей що вчаться, багато в чому залежать результати навчання і розвитку школярів в музичному плані.


НА САЙТІ НЕ ПЕРЕДБАЧЕНА МОЖЛИВІСТЬ СКАЧУВАННЯ РОБІТ, ВОНИ ВИСИЛАЮТЬСЯ НА ЕЛЕКТРОННУ СКРИНЬКУ ПІСЛЯ ОПЛАТИ. Для того, щоб ознайомитись з оглядом цієї роботи у форматі відео, отримати звіт з перевірки на плагіат та іншу інформацію, звертайтесь за телефоном +380501022921 (Telegram, Viber, WhatsApp) або n0501022921@gmail.com

Замовити цю роботу за допомогою форми: