перейти на сайт>>

Розробка кадрової політики готелю в сучасних умовах

ID роботи: 9621
Тип роботи:
Об'єм: 77 стор.
Вартiсть: 150 грн.


Змiст:

ВСТУП

РОЗДІЛ І. ТЕОРЕТИЧНІ ПІДХОДИ ДО ФОРМУВАННЯ ТА КАДРОВОЇ ПОЛІТИКИ СУЧАСНИХ ПІДПРИЄМСТВ

1.1. Поняття та зміст кадрової політики

1.2. Мета та завдання кадрової політики

1.3. Особливості формування кадрової політики на сучасному підприємстві

РОЗДІЛ ІІ. АНАЛІЗ ЕФЕКТИВНОСТІ КАДРОВОЇ ПОЛІТИКИ ПРАТ «ГОТЕЛЬ ГОЛОСІЇВСЬКИЙ»

2.1. Організаційно-економічна характеристика ПрАТ «Готель Голосіївський»

1. Чистий доход від надання послуг, тис. грн.

2.2. Характеристика кадрової політики готелю

2.3 Аналіз показників з праці та її оплати на ПрАТ «Готель Голосіївський»

РОЗДІЛ ІІІ. РОЗРОБКА ПРОПОЗИЦІЙ З ВДОСКОНАЛЕННЯ КАДРОВОЇ ПОЛІТИКИ НА ПРАТ «ГОТЕЛЬ ГОЛОСІЇВСЬКИЙ»

3.1 Шляхи  вдосконалення управління кадрами на ПрАТ «Готель Голосіївський»

3.2 Напрямки реформування удосконалення кадрової політики на ПрАТ «Готель Голосіївський»

3.3. Розрахунок ефективності заходів з реформування кадрової політики ПрАТ «Готель Голосіївський»

ВИСНОВКИ

ВИКОРИСТАНА ЛІТЕРАТУРА

ДОДАТКИ



Висновок:

Відповідно до мети дослідження у першому розділі курсової роботи було досліджено теоретичні підходи до формування та кадрової політики сучасних підприємств, та з’ясовано, що кадрова політика є відображенням суспільних соціально-економічних процесів, що відбуваються в зовнішньому середовищі, які трансформуючись крізь систему організаційних пріоритетів та цілей приймають форму конкретної управлінської моделі в сфері формування та використання кадрового потенціалу підприємства.

Мета кадрової політики – забезпечення оптимального балансу процесів відновлення і збереження чисельного та якісного складу кадрів у його розвитку відповідно до потреб самої організації, вимог діючого законодавства, стану ринку праці.

У другому розділі курсової роботи було проведено аналіз ефективності формування кадрової політики на підприємстві готельного типу ПрАТ «Готель Голосіївський». До першочергових чинників, що впливають на діяльність в готельній індустрії належать ті, які безпосередньо пов’язані з людськими ресурсами – організаційно-економічні і соціально-психологічні. До цих чинників належать: матеріальна і нематеріальна мотивація персоналу, організація праці, стиль управління, соціально-психологічний клімат колективу, компетентність і адаптованість працівників до роботи і колегам тощо. Аналіз цих факторів на прикладі ПрАТ «Готель Голосіївський» показав, що вони є проблемними на підприємстві, що призводить до високих показників плинності кадрів, що також негативно впливає на рівень показників продуктивності праці.

Мета, поставлена в роботі, вимагає пошуку шляхів подолання негативної тенденції динаміки продуктивності праці. Була вивчена література вітчизняних та зарубіжних авторів, електронні джерела, досвід успішних компаній, показав можливі шляхи підвищення продуктивності праці. Впливати на показник продуктивності праці можна або через збільшення доходу, шляхом підвищення виробничих потужностей, або шляхом роботи над якісними і кількісними характеристиками персоналу. У випадку з ПрАТ «Готель Голосіївський» підвищення виробничих потужностей означає розширення номерного фонду, що є недоцільним, адже існуючі виробничі потужності готелю не використовуються навіть на 50%, а отже, розширення номерного фонду не принесе нічого крім витрат. У зв’язку з цим була запропонована розробка програми реформування кадрової політики ПрАТ «Готель Голосіївський», яка передбачає вдосконалення системи мотивації, яка б вирішила соціально-психологічні та організаційно-економічні проблеми колективу підприємства, що були виявлені в ході дослідження і є головними причинами негативної тенденції зміни рівня продуктивності праці на підприємстві.  Перед  програмою ставиться завдання: досягнення підвищення показника продуктивності праці, розрахованого натуральним методом на 30%. Мотивувати працівників пропонується комплексно, поєднуючи матеріальні і нематеріальні стимули: підвищення рівня оплати праці, перегляд системи штрафів, запровадження практики проведення спільних корпоративних заходів. Передбачається, що така мотивація буде спонукати персонал до досягнення основної мети, поставленої перед ним – підвищення показників продуктивності праці до запланованого рівня. Аналіз показав, що дана програма вимагає великих витрат на реалізацію, але в результаті її застосування є виправданим.

Отже, в ході написання даної роботи була досягнута її головна мета – були розглянуті особливості кадрової політики сучасної організації  та розроблено пропозиції щодо її вдосконалення на прикладі конкретного підприємства ПрАТ «Готель Голосіївський».


НА САЙТІ НЕ ПЕРЕДБАЧЕНА МОЖЛИВІСТЬ СКАЧУВАННЯ РОБІТ, ВОНИ ВИСИЛАЮТЬСЯ НА ЕЛЕКТРОННУ СКРИНЬКУ ПІСЛЯ ОПЛАТИ. Для того, щоб ознайомитись з оглядом цієї роботи у форматі відео, отримати звіт з перевірки на плагіат та іншу інформацію, звертайтесь за телефоном +380501022921 (Telegram, Viber, WhatsApp) або n0501022921@gmail.com

Замовити цю роботу за допомогою форми: