перейти на сайт>>

Розробка програмного засобу автоматизації процедур ведення клієнтської бази банку СКБД Access

ID роботи: 8956
Тип роботи:
Об'єм: 39 стор.
Вартiсть: 150 грн.


Змiст:

ВСТУП.. 3

РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ АСПЕКТИ ФУНКЦІОНУВАННЯ БАНКІВСЬКОЇ СИСТЕМИ   5

1.1       Поняття банківської системи, її елементи. 5

1.2 Роль інформаційних технологій у функціонуванні банківської системи. 10

1.3 Процедури управління клієнтською базою банку. 16

РОЗДІЛ ІІ. СТВОРЕННЯ ПРОГРАМНОГО ДОДАТКУ ДО АВТОМАТИЗОВАНОЇ СИСТЕМИ ФОРМУВАННЯ І ВЕДЕННЯ КЛІЄНТСЬКОЇ БАЗИ БАНКУ.. 22

2.1       Розробка структури інформаційної системи. 22

2.2       Модель бази даних. 23

2.3       Програмна реалізація системи ведення клієнтської бази банку. 29

Висновки. 38

Список використаної літератури. 40

 



Висновок:

Результатом даної курсової роботи є  створення програмного додатку до автоматизованої системи формування і ведення клієнтської бази банку.

У роботі наведена оцінка сучасного стану проблеми, опис об'єкта дослідження й  характеристика предмета проектування.

Показано, що банківська система – це сукупність банківських установ, які займаються банківською діяльністю на постійній професійній основі, взаємодія між якими та навколишнім середовищем породжує самостійну багаторівневу економічну структуру для досягнення єдиної мети функціонування. Наявність клієнтської бази – це необхідна передумова ведення банківського бізнесу. Тому всі аспекти бізнесу повинні бути орієнтовані на створення клієнтської бази банку, достатньому для забезпечення прибутку в результаті його діяльності, і на збереження стійкості клієнтської бази в процесі розвитку банку.

В курсовій роботі розроблена структурна схема додатку  формування і ведення клієнтської бази банку, проведене  концептуальне моделювання предметної області, логічне проектування системи, розробка користувальницького інтерфейсу.

У процесі розробки була використана СКБД Access – це реляційна БД, що має логічну організацію даних, завдяки чому можна обробляти однією командою багато записів.  Access має свою структуру: таблиці, запити, форми, звіти, макроси й модулі. Таблиці є основними об'єктами БД, у яких зберігаються дані.

Використана реляційна модель зі здійсненням нормалізації дозволила спроектувати базу даних, у якій немає непотрібних надлишкових даних і протиріч, які могли б надалі  привести до псування інформації. Також була забезпечена цілісність даних, що сприяла несуперечності й адекватності відбиваних відомостей.

Розроблена автоматизована система з досить зрозумілим і раціональним інтерфейсом, що забезпечує ефективне використання програми. Наведені в курсовій роботі ілюстрації показують, що в цілому система є працездатної й відповідає всім вимогам поставленого завдання.

Використання інформаційної системи  повинне значно спростити й прискорити  роботу співробітників банку та заощаджувати кошти не тільки організації, але і її клієнтів.

Таким чином, можна констатувати, що поставлені завдання вирішені, і ціль курсової роботи досягнута.


НА САЙТІ НЕ ПЕРЕДБАЧЕНА МОЖЛИВІСТЬ СКАЧУВАННЯ РОБІТ, ВОНИ ВИСИЛАЮТЬСЯ НА ЕЛЕКТРОННУ СКРИНЬКУ ПІСЛЯ ОПЛАТИ. Для того, щоб ознайомитись з оглядом цієї роботи у форматі відео, отримати звіт з перевірки на плагіат та іншу інформацію, звертайтесь за телефоном +380501022921 (Telegram, Viber, WhatsApp) або n0501022921@gmail.com

Замовити цю роботу за допомогою форми: