перейти на сайт>>

Розробка рекламної компанії підприємства

ID роботи: 1250
Тип роботи:
Об'єм: 14 стор.
Вартiсть: 30 грн.


Змiст:

Вступ
1. Рекламна ідея і стратегія - як основи рекламної кампанії
2. Практичні аспекти проведення рекламної компанії пп „магеал”
2.1. Розробка зразків реклами для ЗМІ
2.2. Оцінка ефективності реклами за вартістю
2.3. Розробка графіку рекламної кампанії
Висновок
Список використаної літератури
Додаток
Додаток



Висновок:

Виходячи з потреби систематичного рекламування товарів та послуг, складається графік рекламної кампанії, наведений у додатку 2.
При його складанні враховувалися види використаної реклами, її періодичності, конкретні засоби масової інформації.
Графік рекламної кампанії складається на весь період її проведення з таким розрахунком, щоб щоденно на шпальтах газет, часописів, по радіо, телебаченню мала місце реклама фірми.
Всупереч поширеній думці реклама є далеко не єдиним “двигуном торгівлі”, а лише одним з безлічі. У загальній системі великого комплексу маркетингових заходів реклама є, як правило, аж ніяк не домінуючим елементом. Зокрема, по оцінках деяких маркетологів у загальній сумі факторів, що впливають на прийняття позитивних рішень про закупівлі, рекламу належить лише від 1/32 до 1/8 частки.
Практика показує, що найбільш значимими факторами, що визначає чи збільшення зменшення збуту якої-небудь продукції, є в першу чергу якість і споживчі властивості самих товарів, їхня ціна, загальна кон'юнктурна обстановка на ринку, дії конкурентів і т.п.
Реклама вимагає великих грошей, що легко розтратити в пусту, якщо фірма не зуміє точно сформулювати задачу, прийме недостатньо продумані рішення щодо рекламного бюджету, звертання і вибору засобів реклами, не зуміє зробити оцінку результатів рекламної діяльності. Завдяки своїй здатності впливати на спосіб життя реклама залучає до себе і пильна увага громадськості. Постійно підсилюється регулювання покликане гарантувати відповідальний підхід до здійснення рекламної діяльності.
При такій значимості реклами необхідно не забувати про її правильну розробку.


НА САЙТІ НЕ ПЕРЕДБАЧЕНА МОЖЛИВІСТЬ СКАЧУВАННЯ РОБІТ, ВОНИ ВИСИЛАЮТЬСЯ НА ЕЛЕКТРОННУ СКРИНЬКУ ПІСЛЯ ОПЛАТИ. Для того, щоб ознайомитись з оглядом цієї роботи у форматі відео, отримати звіт з перевірки на плагіат та іншу інформацію, звертайтесь за телефоном +380501022921 (Telegram, Viber, WhatsApp) або n0501022921@gmail.com

Замовити цю роботу за допомогою форми: