перейти на сайт>>

Роль і місце керівника в системі управління персоналом

ID роботи: 3174
Тип роботи:
Об'єм: 47 стор.
Вартiсть: 70 грн.


Змiст:

Вступ
1. Теоретичні аспекти керівництва сучасним підприємством
1.1. Організація керівництва. Загальна характеристика діяльності керівника
1.2. Функції керівника
1.3. Стилі керівництва та їх відмінні особливості. Теорії “Х” та “У” МакГрегора
1.3. Типологія керівництва
2. Особливості діяльності керівника у ситсемі кадрового менеджменту
2.1 Управлінська праця як складова управлінської діяльності
2.2 Функціональний аналіз діяльності керівника у системі кадрового менеджменту
2.3. Вимоги, які пред'являються до сучасного керівника
3. Шляхи підвищення ефективності праці керівника в системі кадрового менеджменту
3.1. Завдання удосконалення управлінської праці в системі управління персоналом
3.2. Умови підвищення ефективності управлінської діяльності
3.3. Використання сучаних методів управління персоналом
Висновки
Використана література



Висновок:

Керівництво - це особливий вид трудової діяльності, якому властиві наступні характерні риси:
 це інтелектуальний, а не фізична праця;
 праця керівника полягає в організації праці інших людей (працівників підприємства).
 це стає можливим завдяки здійсненню владних повноважень;
 владний характер відносин в організації ставить перед її керівником ряд гострих соціальних проблем, що вимагають свого рішення, внаслідок чого він повинен виконувати ряд важливих соціальних функцій (соціальний партнер, неформальний лідер, духовний наставник).
В умовах становлення ринкової економіки в нашій країні особливого значення набувають питання практичного вживання сучасних форм кадрового менеджменту, дозволяючих підвищити соціально-економічну ефективність будь-якого підприємства. Успіх роботи фірми забезпечують працівники, зайняті на ній.
Саме тому сучасна концепція управління підприємством припускає виділення з великого числа функціональних сфер управлінської діяльності тієї, яка пов'язана з управлінням кадрової складової виробництва - персоналом підприємства.
Цілком природно, що на кожному підприємстві виникає необхідність у визначенні чисельності персоналу, в ефективній системі підбору, найму і розстановки кадрів, в забезпеченні їх зайнятості з урахуванням інтересів фірми і самого працівника, в системі винагороди за працю по його мотивації, в обліку індивідуальних проблем працівників, поліпшенні їх побутових умов і відпочинку і т.д. Шлях до ефективної професійної діяльності людини лежить через розуміння його мотивації. Тільки знаючи те, що рухає людиною, що спонукає його до діяльності, які мотиви лежать в основі його дій, можна спробувати розробити ефективну систему форм і методів управління.
Ефективність участі керівника в процесі здіснення кадрового менеджменту на підприємстві орієнтована на раціональне використання трудових ресурсів, ефективний розподіл людей по робочим місцям, забезпечення найбільш оптимальних умов для розкриття природних дарувань працівників.


НА САЙТІ НЕ ПЕРЕДБАЧЕНА МОЖЛИВІСТЬ СКАЧУВАННЯ РОБІТ, ВОНИ ВИСИЛАЮТЬСЯ НА ЕЛЕКТРОННУ СКРИНЬКУ ПІСЛЯ ОПЛАТИ. Для того, щоб ознайомитись з оглядом цієї роботи у форматі відео, отримати звіт з перевірки на плагіат та іншу інформацію, звертайтесь за телефоном +380501022921 (Telegram, Viber, WhatsApp) або n0501022921@gmail.com

Замовити цю роботу за допомогою форми: