перейти на сайт>>

Створення Луганської області

ID роботи: 3152
Тип роботи:
Об'єм: 27 стор.
Вартiсть: 70 грн.


Змiст:

Вступ
1. Загальні відомості про Луганську область
2. Історичний розвиток
3. Історія районів Луганської області
3.1. Перевальський район
3.2. Брянка. Загальні відомості про єкономічний та соціальній розвиток
3.3. Історія Алчевська
3.4. Створення та розвиток Троіцького району
3.5. Історія створення та загальні відомості про Білокуракинський район
3.6. Попаснянський район. Історичний розвиток
3.6. Рубіжне. Загальні відомості та історія створення
4. Основні напрямки соціально-економічного розвитку області
Висновки
Використана література
Додаток



Висновок:

Таким чином історія Луганської області – це перш за все історія заселення землі, що колись була “Диким полем”. З особливостями цього історичного процесу пов’язані специфічні риси портрета регіону:
1. Формування населення міст тут відбувалося не за рахунок навколишніх сіл, а через міграцію із зовні. Тож урбанізація на Луганщині, так би мовити, первинна, зв‘язки між містом та селом тут значно менші, і тому менш впливові аграрні ідеологічні постулати.
2. Населення промислового півдня області сформовано за рахунок тривалих у часі поліетнічних міграцій з України, Росії та багатьох інших країн. Через це тут створилося своєрідна стабільна й толерантна міжнаціональна спільнота, серед якої майже не находять відгуку ідеї національного спрямування.
3. Хоча більшість населення області є етнічними українцями, але населення південної промислової частини області формувалося достатньо довгий час, кількома хвилями, в умовах панівної ролі російської мови. Звичайно, що цей район є майже виключно російськомовним


НА САЙТІ НЕ ПЕРЕДБАЧЕНА МОЖЛИВІСТЬ СКАЧУВАННЯ РОБІТ, ВОНИ ВИСИЛАЮТЬСЯ НА ЕЛЕКТРОННУ СКРИНЬКУ ПІСЛЯ ОПЛАТИ. Для того, щоб ознайомитись з оглядом цієї роботи у форматі відео, отримати звіт з перевірки на плагіат та іншу інформацію, звертайтесь за телефоном +380501022921 (Telegram, Viber, WhatsApp) або n0501022921@gmail.com

Замовити цю роботу за допомогою форми: