перейти на сайт>>

Стратегічний аналіз легітимності державної влади в Україні

ID роботи: 6696
Тип роботи:
Об'єм: 25 стор.
Вартiсть: 70 грн.


Змiст:

ВСТУП

1. ІНФОРМАЦІЙНО-АНАЛІТИЧНА ЧАСТИНА

2. АНАЛІТИКО-ДІАГНОСТИЧНА ЧАСТИНА

3. КОНЦЕПТУАЛЬНО-ОРІЄНТОВНА ЧАСТИНА

4. ПРОГНОЗНО-ОРІЄНТОВНА ЧАСТИНА

ВИСНОВКИ

СПИСОК ЛІТЕРАТУРИ



Висновок:

Можна зробити висновок, що для молодої України  найзагальнішим завданням є залучення до демократичного процесу якомога ширших верств громадянства. Однак аналіз політичної свідомості, установки на політичну участь, політичної замученості та ступеню довіри до вищих елементів влади свідчить про досить своєрідний стан політичної участі населення України.

Як завжди, виявляється більш-менш стійка недовіра до вищих владних структур (попри всі їхні намагання переконати громадськість у своїх прогресивних намірах), скептичне ставлення до особистої політичної участі та власної здатності впливати на політичні рішення і політичний стан.

Конфлікт між потребами, інтересами та реальними умовами життя гостро переживається громадянами України. Це породжує особливі політичні настрої мас – від байдужості й апатії до зневіри, ненависті й конформізму».

В Україні назріла переоцінка призначення громадянського суспільства на основі переосмислення ролі держави і політичних суб’єктів. Важливою противагою авторитаризмові, який ще дається взнаки у певних політичних процесах рухів, незалежних від держави за своїм суспільним статусом. Потрібно вдосконалювати норми представницької демократії як режиму, що найбільшою мірою гарантує індивідуальні права.

Досягнення автономії громадянського суспільства має стати, значною мірою, результатом поєднання політичної участі народних рухів з широким громадським обговоренням межі влади та моральності її мети у період авторитарного правління, звісно, за умови уникнення загрози політичній стабільності.

Для консолідації громадської політичної участі і спрямування її до річища правових форм демократії потребує механізмів врегулювання конфліктів та регульованої конкуренції за доступ до влади. Це завжди вимагає компромісу: з боку головних можновладців – згоди на допуск інших позицій, з боку опозиції – відмови від звернення й від закликів до реакційних форм протесту, навіть заради бажаних політичних результатів.


НА САЙТІ НЕ ПЕРЕДБАЧЕНА МОЖЛИВІСТЬ СКАЧУВАННЯ РОБІТ, ВОНИ ВИСИЛАЮТЬСЯ НА ЕЛЕКТРОННУ СКРИНЬКУ ПІСЛЯ ОПЛАТИ. Для того, щоб ознайомитись з оглядом цієї роботи у форматі відео, отримати звіт з перевірки на плагіат та іншу інформацію, звертайтесь за телефоном +380501022921 (Telegram, Viber, WhatsApp) або n0501022921@gmail.com

Замовити цю роботу за допомогою форми: