перейти на сайт>>

Сучасна нормативна база документаційного забезпечення управління

ID роботи: 2313
Тип роботи:
Об'єм: 27 стор.
Вартiсть: 80 грн.


Змiст:

Вступ
Розділ 1. Теоретичні аспекти документаційного забезпечення управління
1.1. Основні характеристики поняття “діловодство” та “службовий документ”
1.2. Роль та значення документаційного забезпечення в діяльності управління
Розділ 2. Нормативна база керування документації
2.1. Фунції та формування нормативної бази діловодства в організації
2.2. Основні задачі нормативної бази в підготовки та оформлення документів
Розділ 3. Основні види та принципи документообігу в організації
3.1. Традиційний документообіг в організації
3.2. Суть, завдання та шляхи впровадження електронного документообігу
Висновок
Список використаної літератури



Висновок:

Документована інформація становлять основу управління, його ефективність значною мірою базуються на виробництві та споживанні інформації. У сучасному суспільстві інформація стала повноцінним ресурсом виробництва, важливим елементом соціального й політичного життя суспільства. Якість інформації визначає якість управління. У сучасних умовах для підвищення ефективності управління необхідно приділяти достатню увагу вдосконаленню роботи з документами, оскільки всяке управлінське рішення завжди базується на інформації, на службовому документі [8, c. 19].

Документаційне забезпечення управління - діяльність, що охоплює організацію документування та управління документацією у процесі реалізації функцій установи, організації та підприємства.

Загальні вимоги до документів і служб документаційного забезпечення є нормативно-методичною базою для вдосконалення на єдиній основі документаційного забезпечення управління і підвищення його ефективності шляхом уніфікації складу і форм документів, підвищення їх якості, робіт служби документаційного забезпечення на базі наукової організації праці та впровадження новітніх технічних засобів.

Нормативну базу діловодства умовно можна розділити на дві

частини:

1) забезпечує технологічний процес діловодства;

2) забезпечує організацію праці працівників діловодства.

В даний час в Україні існує досить велика нормативна база документаційного забезпечення управління, яка одночасно є і найважливішим джерелом для дослідження документознавчих проблем. До її складу входять:

нормативні правові акти органів влади і суб’єктів України з питань документаційного забезпечення управління;

відомчі та загальногалузеві нормативні, інструктивні та методичні документи, що видаються органами виконавчої влади різного рівня;

інструктивні та методичні матеріали, що встановлюють вимоги до документів, технології їх створення та обробки на рівні окремої організації або її структурного подразделенія.

Нормативна база щодо документування захисту інформації продовжує удосконалюватися,

Також у курсовій роботі була порушена актуальна на сьогоднішній день тема – використання електронного документообігу, яку ми в повному обсязі розкрили.


НА САЙТІ НЕ ПЕРЕДБАЧЕНА МОЖЛИВІСТЬ СКАЧУВАННЯ РОБІТ, ВОНИ ВИСИЛАЮТЬСЯ НА ЕЛЕКТРОННУ СКРИНЬКУ ПІСЛЯ ОПЛАТИ. Для того, щоб ознайомитись з оглядом цієї роботи у форматі відео, отримати звіт з перевірки на плагіат та іншу інформацію, звертайтесь за телефоном +380501022921 (Telegram, Viber, WhatsApp) або n0501022921@gmail.com

Замовити цю роботу за допомогою форми: