перейти на сайт>>

Туризм в Уругваї

ID роботи: 7471
Тип роботи:
Об'єм: 47 стор.
Вартiсть: 120 грн.


Змiст:

ВСТУП

РОЗДІЛ I. Аналіз природно-географічної характеристики Уругваю з точки зору розвитку туризму

1.1. Географічне положення Уругваю з точки зору туризму

1.2. Природний світ Уругваю та його вплив на туризм

1.3. Вплив флори і фауни на розвиток туризму Уругваю

РОЗДІЛ II. Аналіз політичної, економічної, історичної характеристики Уругваю з точки зору розвитку туризму

2.1. Характеристика політичного, економічного та історичного середовища Уругваю

2.2. Особливості форми правління та адміністративно-територіального устрою

2.3. Особливості функціонування національної економіки та її сфер

РОЗДІЛ III. Соціальна характеристика та культура Уругваю

3.1. Населення Уругваю та його характеристика

3.2. Мова, культура та мистецтво Уругваю та їх вплив на розвиток туризму

3.3. Кулінарія Уругваю як компонент культури

РОЗДІЛ IV. Аналіз функціонування туристської сфери Уругваю

4.1. Аналіз основних пам’яток Уругваю

4.2. Характеристика визначних туриських центрів Уругваю

4.3. Аналіз основних типів туризму розвинених в Уругваю

4.4. Спеціальна туристична інформація про Уругвай

ВИСНОВКИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ

СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ

ДОДАТКИ



Висновок:

На сучасному етапі розвитку людства відбувається наростаючий розвиток і зростання значення туристичної індустрії. Міжнародний туризм стає однією з найважливіших галузей світової економіки, а темпи його розвитку вражають – подвоєння числа міжнародних туристських поїздок відбувається кожні 15 років (в 2020 р. прогнозується 1,6 млрд.).

Туризм має не тільки велике економічне значення, він також відіграє важливу роль у справі підтримання миру на планеті, у розвитку толерантності, у вирішенні екологічних проблем і в справі охорони природи, туризм несе в собі необхідні оздоровчі, освітні та виховні функції. Без малого, індустрія туризму Уругваю поставила новий рекорд в 3 мільйони іноземних туристів в 2014 році. Загальна чисельність населення в Уругваї становить менше 3,4 мільйона, що означає, що протягом 2014 був один іноземний гість на одного уругвайця. Туристи витратили більш ніж в 2, 2 мільярди доларів протягом цього року. Навіть у 2008 і 2009 роках при глобальному економічному спаді кількість туристів, які приїхали в Уругвай, продовжувала зростати.

У той час як в Уругваї відпочивають туристи з усього світу, більшість іноземних гостей приїжджають з Аргентини, Бразилії, Парагваю і Чилі. Число бразильців, які приїжджають в Уругвай, значно збільшилася протягом останніх кількох років, завдяки сильній економіці Бразилії і швидко зростаючому середньому класу.

Але є, на мій погляд, кілька проблем для індустрії туризму в Уругваї в майбутньому. По-перше, велика кількість приїжджаючих гостей і збільшення темпів розвитку цієї галузі без гарного управління може змінити характер популярних місць відпочинку в Уругваї і зробити їх менш привабливими для туризму. По-друге, це майбутнє економіки Аргентини. Найбільше число туристів та інвесторів в Уругвай прибувають з Аргентини, і, якщо Аргентина потрапить в економічні проблеми, то це знизить кількість відпочиваючих і інвесторів з цієї країни.

Тим не менш, Всесвітня туристська організація повідомляє, що туризм в країнах Південного конуса Південної Америки (Південна Бразилія, Уругвай, Парагвай, Аргентина і Чилі), як очікується, продовжить своє подальше зростання в найближчі роки. Всі дані говорять про те, що Уругвай матиме черговий успішний рік в туризмі. Культурні публічні заходи під час Semana Santa (Пасха тижні) в 2015 році згідно зібраними даними збільшилися на 20% порівняно з 2014 роком.


НА САЙТІ НЕ ПЕРЕДБАЧЕНА МОЖЛИВІСТЬ СКАЧУВАННЯ РОБІТ, ВОНИ ВИСИЛАЮТЬСЯ НА ЕЛЕКТРОННУ СКРИНЬКУ ПІСЛЯ ОПЛАТИ. Для того, щоб ознайомитись з оглядом цієї роботи у форматі відео, отримати звіт з перевірки на плагіат та іншу інформацію, звертайтесь за телефоном +380501022921 (Telegram, Viber, WhatsApp) або n0501022921@gmail.com

Замовити цю роботу за допомогою форми: