перейти на сайт>>

Українська мова, варіант 11 (контрольна для СНУ ім.В.Даля)

ID роботи: 6570
Тип роботи:
Об'єм: 11 стор.
Вартiсть: 40 грн.


Змiст:

1.     Писемні жанри наукового стилю. Рецензія.

2.     Перекладіть українською мовою.

Вексельная процентная ставка; долг; капиталообразование; избыточное предложение; долговременная стагнация; текущий бюджет; налоговые льготы; просрочка; сверка; доля в капитале; достоинством в один рубль; внереализационный доход.

3.     Поставте подані терміни-іменники у Р. в. однини.

Дебет, рахунок, декларант, демпінг, дефіцит, дилер, дивіденд, облік, чек, бюджет, франк, брокер.

4.     Випишіть зі словника економічних термінів значення поданих термінологізованих професіоналізмів. Складіть з ними речення.

«Розчинення», «ринок на узбіччі», «бики», «бритва Оккама», «валютна

змія».

5.     Відредагуйте текст. Особливу увагу зверніть на правильність перекладу та запису економічних термінів.

Зберігальні сертіфікати — письмове свідоцтво банка про депонування грошових коштів, яке підтверджує право вкладнику на отримання після закінчення встановленого терміна депозіта і процентів по ньому. Видаються зберігальні сертіфікати строкові (із зазначенням договірного проценту і на визначений термін), до затребування, іменні, на пред'явника. Іменні сертіфікати обертанню не підлягають, а їхня продажа іншим особам є недійсною. Дохід по зберігальним сертіфікатам виплачується по пред'явленню їх для оплати до банка, який випустив ці сертіфікати. Якщо власник сертіфіката вимагає депонованих коштів за срочним сертіфікатом раніше обумовленого в ньму терміна, то йому виплачується занижений процент, рівень якого визначається на договірних умовах під час внесення депозіта.

6.   Напишіть анотацію і рецензію українською мовою до тексту № 5.

7. Складіть російсько-український словник економічних термінів до тексту, зазначеного в завданні № 6. До термінів іншомовного походження полайте дефініцію.

8. Оформіть список використаної літератури до контрольної роботи відповідно до вимог укладання бібліографії. (Підручники (не менше двох), які ви використовували для виконання завдань № 1, 2, 3; російсько- український словник економічних термінів; тлумачний словник економічних термінів).




НА САЙТІ НЕ ПЕРЕДБАЧЕНА МОЖЛИВІСТЬ СКАЧУВАННЯ РОБІТ, ВОНИ ВИСИЛАЮТЬСЯ НА ЕЛЕКТРОННУ СКРИНЬКУ ПІСЛЯ ОПЛАТИ. Для того, щоб ознайомитись з оглядом цієї роботи у форматі відео, отримати звіт з перевірки на плагіат та іншу інформацію, звертайтесь за телефоном +380501022921 (Telegram, Viber, WhatsApp) або n0501022921@gmail.com

Замовити цю роботу за допомогою форми: