перейти на сайт>>

Управління командами, контрольна робота, варіант 4

ID роботи: 8783
Тип роботи:
Об'єм: 12 стор.
Вартiсть: 70 грн.


Змiст:

1. Порівняльний аналіз формальних і неформальних команд.

2. Механізм соціального управління командою

3. Практична ситуація для аналізу

Іван Іванович – керівник планового відділу на великому машинобудівному заводі. У його підпорядкуванні є 150 осіб, які працюють у виробничих підрозділах і займаються плануванням, випуском та контролем продукції. Робота дуже відповідальна, тому персонал складається головним чином з висококваліфікованих спеціалістів.

Робота Івана Івановича полягає у забезпеченні безперебійного функціонування підрозділів, працівники яких повинні точно знати, коли виконувати конкретну роботу. Крім того, він контролює забезпечення тісної кооперації між трьома напрямками роботи. Харизматичного типу лідерства тут не простежується. Іван Іванович – спокійний, стриманий, холоднокровний, тримається на відстані від працівників. Така поведінка створює у підлеглих віру, що Іван Іванович завжди знає, що робить і чого хоче.

Іван Іванович регулярно проводить збори всіх своїх підлеглих. Разом з ними швидко й оперативно аналізує результати виконання роботи, а також проблеми, що виникають. На зборах він дещо змінює свою поведінку. Іван Іванович з людини, яка точно знає все, чого хоче та очікує від людей виконання його вказівок, стає керівником, готовим вислухати різні погляди, оцінити їх та ухвалити рішення. Інколи він навмисно підкидає своїм менеджерам проблему та дає завдання, щоб вони їх розв’язали, а йому повідомили результати.

Крім того, Іван Іванович стежить за тим, щоб менеджери відділів доводили зміст цих зборів до керівників нижчого рівня. Він завжди надає перевагу командній роботі, згуртованості, переконуючи, що проблеми налагодження кооперації між підрозділами є пріоритетними для роботи. Одного разу він дуже роздратувався, коли внаслідок тертя між підрозділами роботу було виконано неякісно.

Прокоментуйте стиль керівництва Івана Івановича. Дайте свої рекомендації щодо вдосконалення даного стилю керівництва

Список літератури



Висновок:

Виконуємо на замовлення будь-які розрахункові чи теоретичні контрольні, курсові та дипломні роботи для студентів Хмельницького Національного Університету (у т.ч. для дистанційної форми навчання). Гарантуємо супровід до заліку) Досвід роботи – 12 років. Тел.: 050-102-29-21, 093-826-45-66, 096-943-16-46, natvik78@yandex.ru


НА САЙТІ НЕ ПЕРЕДБАЧЕНА МОЖЛИВІСТЬ СКАЧУВАННЯ РОБІТ, ВОНИ ВИСИЛАЮТЬСЯ НА ЕЛЕКТРОННУ СКРИНЬКУ ПІСЛЯ ОПЛАТИ. Для того, щоб ознайомитись з оглядом цієї роботи у форматі відео, отримати звіт з перевірки на плагіат та іншу інформацію, звертайтесь за телефоном +380501022921 (Telegram, Viber, WhatsApp) або n0501022921@gmail.com

Замовити цю роботу за допомогою форми: