перейти на сайт>>

Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства

ID роботи: 4690
Тип роботи:
Об'єм: 11 стор.
Вартiсть: 25 грн.


Змiст:

1. Призначення, класифікація водонагрівачів, конструктивні особливості, техніко-економічні показники роботи водонагрівачів

2. Оснащення приміщень для біологічного відновлення організму та занять спортом

3. Холодильники для зберігання харчових продуктів, міні-бари. Будова, принципи дії та правила експлуатації

Література




НА САЙТІ НЕ ПЕРЕДБАЧЕНА МОЖЛИВІСТЬ СКАЧУВАННЯ РОБІТ, ВОНИ ВИСИЛАЮТЬСЯ НА ЕЛЕКТРОННУ СКРИНЬКУ ПІСЛЯ ОПЛАТИ. Для того, щоб ознайомитись з оглядом цієї роботи у форматі відео, отримати звіт з перевірки на плагіат та іншу інформацію, звертайтесь за телефоном +380501022921 (Telegram, Viber, WhatsApp) або n0501022921@gmail.com

Замовити цю роботу за допомогою форми: