перейти на сайт>>

Характеристика сучасного інвестиційного клімату в Україні

ID роботи: 3044
Тип роботи:
Об'єм: 47 стор.
Вартiсть: 120 грн.


Змiст:

Вступ
1. Теоретичні основи дослідження інвестицій
1.1. Зміст поняття “інвестиції” та „інвестиційний процес”
1.2. Оцінки сучасного інвестиційного клімату
1.3. Фактори формування інвестиційного клімату
2. Аналіз сучасного інвестиційного клімату в україні
2.1. Динаміка інвестиційної діяльності в Україні в роки незалежності
2.2. Інвестиційна ситуація в Україні та її вплив на розвиток економіки
2.3. Роль прямих інвестицій зарубіжних країн в Україну і з України у формуванні інвестиційного клімату в країні
3. Перспективні зміни інвестиційного клімату в економіці україни
3.1. Проблеми поліпшення інвестиційного клімату України в найближчій перспективі
Таблиця 3
3.2. Інвестиційна модель соціально-економічного розвитку України
Висновки
Список використаних джерел



Висновок:

Тема даної курсової роботи, яка присвячена дослідженню інвестицій в Україні є надзвичайно актуальною. Під інвестиційним кліматом ми розуміємо стан правового, фінансового, соціально-економічного та суспільно-політичного середовища в межах держави, яке зумовлює ту чи іншу ступінь привабливості для інвестицій.
Інвестиційний клімат в сучасній Україні є все ще незадовільний, а тому управління інвестиційними процесами в країні є надзвичайно складним, бо інвестиційна діяльність в умовах кризи є слабкою; інвестиційна політика - нестабільною, що пов'язане з законодавчою базою, податковою політикою тощо; інвестиційна співпраця - назріваючою, а інвестиційний менеджмент - інерційним. В наш час переважають негативні оцінки сучасного інвестиційного клімату України фахівцями, науковцями, працівниками управління різних ієрархічних рівнів. Це вимагає глибокого наукового дослідження інвестиційного клімату, розробки та реалізації низки заходів з метою його поліпшення.
Протікання інвестиційних процесів, їх характер, інтенсивність та результативність, а також управління ними залежить від інвестиційного клімату, що сформувався в державі, тобто від стану правового, фінансового, соціально-економічного та суспільно-політичного середовища в її межах., яке зумовлює ту чи іншу ступінь привабливості для інвестицій.
Доки Україна не створить сприятливого інвестиційного клімату, тобто умов, за яких українські – й іноземні також – підприємці зможуть процвітати, Україна обділятиме саму себе, втрачаючи економічний ріст, робочі місця і доходи з податків, які можна було б збирати з таких підприємств. Український бізнес продовжуватиме діяти в тіні, з усіма викривленнями і втратами, що несе тіньова економіка для української господарської та фіскальної політики. А іноземний бізнес просто сторонитиметься України.


НА САЙТІ НЕ ПЕРЕДБАЧЕНА МОЖЛИВІСТЬ СКАЧУВАННЯ РОБІТ, ВОНИ ВИСИЛАЮТЬСЯ НА ЕЛЕКТРОННУ СКРИНЬКУ ПІСЛЯ ОПЛАТИ. Для того, щоб ознайомитись з оглядом цієї роботи у форматі відео, отримати звіт з перевірки на плагіат та іншу інформацію, звертайтесь за телефоном +380501022921 (Telegram, Viber, WhatsApp) або n0501022921@gmail.com

Замовити цю роботу за допомогою форми: