перейти на сайт>>

Цивільне право, задачі

ID роботи: 7637
Тип роботи:
Об'єм: 3 стор.
Вартiсть: 20 грн.


Змiст:

Завдання №1

Гр-н  Іванов, виявивши на вулиці м. Києва портмоне з грошима і документами на ім'я російського громадянина Куликова, довго з'ясовував його місце знаходження, обдзвонюючи готелі і довідкові служби. Врешті-решт, він встановив, що Куликів вже виїхав в аеропорт. Боячись запізнитися в аеропорт, Іванов перевищив швидкість руху, за що і був оштрафований співробітником ДАІ.

Отримавши назад свій портмоне, Куликов дуже зрадів, жалкуючи, що зараз він відлітає. Він хотів би віддячити Куликова і віддати йому два квитки на концерт симфонічної музики, на який сам не встиг сходити. Іванов відмовився від квитків і у свою чергу заявив, що, він не відмовився б від грошової винагороди, оскільки йому довелося заплатити штраф, витратити бензин на поїздку в аеропорт, а, крім того, йому ще прийде рахунок за користування послугами платної довідкової телефонної служби.  Куликов подзвонив знайомому юристові з проханням роз'яснити права і обов'язки сторін в цій ситуації. Якими нормами   регулюються такі і правовідносини? Які роз'яснення повинен дати сторонам правовідношення юрист?

Завдання №2

Громадянин Курц придбав скрипку по оголошенню в газеті, але продавець 3убко відмовився передати її футляр і смичок, посилаючись на те, що у футлярі спить його собака, а смичок давно загублений.

Чи задовольнить суд вимогу   Курца про передачу йому футляра і смичка у разі звернення до суду з відповідним позовом? Як бути, якщо у продавця смичок відсутній?  Відповідь обґрунтуйте.



Висновок:

Выполняем на заказ контрольные, курсовые и дипломные работы по всем отраслям права. Опыт работы – 14 лет. Тел.: 050-102-29-21, 093-826-45-66 natvik78@yandex.ru


НА САЙТІ НЕ ПЕРЕДБАЧЕНА МОЖЛИВІСТЬ СКАЧУВАННЯ РОБІТ, ВОНИ ВИСИЛАЮТЬСЯ НА ЕЛЕКТРОННУ СКРИНЬКУ ПІСЛЯ ОПЛАТИ. Для того, щоб ознайомитись з оглядом цієї роботи у форматі відео, отримати звіт з перевірки на плагіат та іншу інформацію, звертайтесь за телефоном +380501022921 (Telegram, Viber, WhatsApp) або n0501022921@gmail.com

Замовити цю роботу за допомогою форми: