перейти на сайт>>

Ігрове кодування заголовкового комплексу в сучасній газеті

ID роботи: 3108
Тип роботи:
Об'єм: 30 стор.
Вартiсть: 120 грн.


Змiст:

Вступ
1. Загальна Характеристика Елементів оформлення сучасного газетного видання
1.1. Принципи та закономірності зв'язків між змістом і формою
1.2. Класифікація елементів газети
1.3. Застосування складових частин газети. Стиль та оформлення
2. Ігрове кодування заголовкового комплексу в сучасній газеті
2.1. Теорія про заголовкові комплекси
2.2. Елементи заголовкового комплексу
2.3. Ігрове кодування заголовкового комплексу
Висновок
Список використаних джерел



Висновок:

У даній курсовій роботі ми постаралися розглянути місце заголовка і заголовного комплексу в системі виразних засобів журналістики.
Заголовок – не просто засіб для позначення тема матеріалу. Хороший заголовок є предметом стилістичного мистецтва. За допомогою заголовків можна позначить тему, ідею, дати характеристику героя, події, явища, виразити авторське відношення до теми матеріалу.
Яскраві виразні заголовки, в яких присутній динамізм і експресія, завжди привертають увагу аудиторії. Емоційно забарвлені слова, обороти фразеологізмів додають сучасним заголовкам елемент тієї самої експресії, яка так бракувало заголовкам часів радянського друку. А. А. Тертичний затверджує: «Робота із заголовком не може бути механічною. Вона завжди – важкий творчий пошук. І не тільки розуму, але і душі. Саме те, що називається душею людини, перш за все виявляється в етичній стороні його дії, його творчості» 17, с.69.
Висловлене припущення про розділення заголовків по ступеню їх дії на читача припускає продовження даного дослідження, предметом якого стане дія заголовків на читацьку аудиторію.


НА САЙТІ НЕ ПЕРЕДБАЧЕНА МОЖЛИВІСТЬ СКАЧУВАННЯ РОБІТ, ВОНИ ВИСИЛАЮТЬСЯ НА ЕЛЕКТРОННУ СКРИНЬКУ ПІСЛЯ ОПЛАТИ. Для того, щоб ознайомитись з оглядом цієї роботи у форматі відео, отримати звіт з перевірки на плагіат та іншу інформацію, звертайтесь за телефоном +380501022921 (Telegram, Viber, WhatsApp) або n0501022921@gmail.com

Замовити цю роботу за допомогою форми: