перейти на сайт>>

Інвестиційні операції комерційних банків

ID роботи: 2931
Тип роботи:
Об'єм: 35 стор.
Вартiсть: 80 грн.


Змiст:

Розділ 1. Теоретичні основи обліку ризиків при страхуванні інвестиційних операцій комерційного банку
Розділ 2. Аналіз здійснення міжнародних розрахункових операцій АКІБ «УкрСиббанк»
2.1 Характеристика АКІБ «УкрСиббанк»
2.2 Інвестиційні операції “УкрСиббанк”
2.3 Аналіз системи інвестування підприємства
Висновок
Список використаних джерел
Додатки



Висновок:

Інвестиційна діяльність комерційних банків — це рух позичкового капіталу, пов'язаний з наданням валютних і товарних активів одними суб'єктами світової системи господарства іншим на умовах платності, строковості, повернення.
Інвестиційні операції діяльність здійснюється в різноманітних формах та видах. Розвиток міжнародного економічного співробітництва зумовив стрімке зростання обсягів банківського кредитування, яке має низку суттєвих переваг щодо умов надання і використання, обсягів і вартості залучених коштів порівняно з комерційними кредитами.
В сучасних умовах загострення конкуренції в міжнародній торгівлі кожна держава прагне створити умови для підвищення конкурентоспроможності вітчизняних експортерів. З цією метою в багатьох країнах з розвиненою ринковою економікою здійснюються операції по рефінансуванню операцій промислових компаній і банків, залучених в експортне кредитування. Відбувається це в різноманітних формах. В одних країнах створені спеціальні державні і напівдержавні (змішані з участю приватного капіталу) банківські інститути зовнішньоторговельного кредитування, в інших - банківські консорціуми, перед якими стає задача створення сприятливих умов рефінансування зовнішньокредитних операцій комерційних банків в центральному банку.
Необхідність розрахунків в іноземній валюті обумовлена розвитком міжнародних відносин і міжнародної торгівлі, а також використовуванням різних грошових одиниць контрагентами різних країн. Для здійснення розрахунків в іноземній валюті і обслуговування експортерів (імпортерів), комерційний банк повинен мати ліцензію, що дозволяє здійснювати валютні операції і розвинену кореспондентську мережу за рубежем. Тільки в цьому випадку банк може займатися міжнародними розрахунками.
Міжнародні розрахунки здійснюються безготівковим шляхом у формі записів по рахівницях банку. Для цього між банками різних країн встановлюються кореспондентські відносини (з відкриттям кореспондентських рахунків). В кореспондентських угодах відображається характер рахунку, валюта рахунку, можливість і порядок переказу коштів з рахунку, порядок стягування комісійних, сума мінімального залишку на рахунку, а також можливість овердрафту. При міжнародних розрахунках всі документи оформляються на англійській мові з вказівкою коду користувачів. В коді указується не тільки країна-учасниця розрахунків, але і банківська організація, її місцерозташування.
В міжнародних економічних відносинах будь-якої держави істотне значення мають кредитні відносини. Міжнародне запозичення і кредитування стало результатом розвитку, з одного боку, внутрішнього кредитного ринку найрозвиненіших країн світу, а з іншою відповіддю на потребу фінансування міжнародної торгівлі.
АКІБ «УкрСиббанк» також має можливість виступити у ролі фінансового консультанта та учасника процесу зовнішніх запозичень для потенційних українських емітентів з питань випуску облігацій та отримання міжнародних кредитних рейтингів. В якості свідоцтва компетентності банку та наявності необхідного досвіду виступають уже здійснені угоди нашого банку із залучення міжнародного фінансування та рейтинги, отримані від міжнародних рейтингових агентств.
Одним із провідних напрямів діяльності Управління міжнародного бізнесу є фінансування імпортних операцій. Кореспондентська мережа АКІБ «УкрСиббанк» постійно зростає. Стійка репутація банку серед закордонних партнерів та багаторічні ділові зв’язки з кореспондентами дозволяють банку працювати з більшістю з них за гнучкою системою тарифів, що враховує обсяг платіжного обігу та інші аспекти кореспондентського співробітництва.
АКІБ «УкрСиббанк» зарекомендував себе як надійний та ефективний партнер у галузі операцій на міжнародних ринках капіталу. Стратегія банку націлена на розвиток інвестиційної діяльності, а також на подальше розширення міжнародного бізнесу. Таким чином, «УкрСиббанк» радий запропонувати своїм клієнтам індивідуальний підхід та незмінну якість пропонованих послуг — «Цінуємо усіх, розуміємо кожного».


НА САЙТІ НЕ ПЕРЕДБАЧЕНА МОЖЛИВІСТЬ СКАЧУВАННЯ РОБІТ, ВОНИ ВИСИЛАЮТЬСЯ НА ЕЛЕКТРОННУ СКРИНЬКУ ПІСЛЯ ОПЛАТИ. Для того, щоб ознайомитись з оглядом цієї роботи у форматі відео, отримати звіт з перевірки на плагіат та іншу інформацію, звертайтесь за телефоном +380501022921 (Telegram, Viber, WhatsApp) або n0501022921@gmail.com

Замовити цю роботу за допомогою форми: