перейти на сайт>>

Інноваційні технології організації роботи підприємств ресторанного господарства

ID роботи: 6853
Тип роботи:
Об'єм: 32 стор.
Вартiсть: 70 грн.


Змiст:

Вступ

Розділ 1

Інноваційна діяльність та її особливості у ресторанній сфері

1.1. Поняття та сутність інноваційної діяльності

1.2. Особливості інноваційної діяльності у ресторанній сфері

Висновки до розділу 1

Розділ 2

Особливості та основні напрямки інноваційної діяльності підприємств ресторанного господарства

2.1. Застосування сучасних технологій обслуговування на підприємствах ресторанного господарства

2.2. Проблеми та перспективи інноваційної діяльності закладів ресторанного господарства

Висновки за розділом 2

Загальні висновки

Список використаних джерел



Висновок:

Готельний бізнес, як і будь-яка сфера діяльності, яка націлена на отримання прибутку від обслуговування своїх клієнтів, повинна їх постійно чимось приємно «здивовувати» новими товарами, послугами, акціями тощо.

Інноваційна діяльність у сфері ресторанного господарства повинна бути спрямована на створення нового або зміну існуючого продукту, освоєння нових ринків, впровадження передових інформаційних і телекомунікаційних технологій та інші види новацій. Основними стратегічними шляхами розвитку інноваційного потенціалу, зокрема вітчизняних ресторанних підприємств, та загального покращення рівня їх сервісу в Україні, повинні стати:

 освоєння нової техніки та технологій;

 розвиток прогресивних форм організації виробництва;

 проведення технічної реструктуризації підприємств (зокрема за потоковими процесами);

 перехід до культури цільового управління, в рамках якої кожна діяльність усередині підприємства чітко спрямовується на досягнення її кінцевих цілей, зокрема за допомогою працівників-інноваторів (до яких належать передусім топ-менеджери);

 постійне підвищення рівня кваліфікації персоналу всіх категорій відповідно до сучасних вимог та напрямів знань;

 оптимізація кадрової структури персоналу, стимулювання творчих працівників;

 соціальний розвиток підприємств як одна зі складових його інноваційного потенціалу;

 вивчення та застосування досвіду провідних підприємств індустрії туризму світу;

 підвищення ефективності планування, організації й контролю інноваційних процесів на підприємстві;

 використання сучасних засобів та методів підтримки прийняття рішень;

 удосконалення механізмів управління інноваційною діяльністю підприємства, загалом.

Ключовими  передумовами для інноваційного розвитку сучасних підприємств є висока інтенсивність нецінової конкуренції на ринку та наявність на підприємстві потужного інноваційного потенціалу або можливостей (фінансових, інтелектуальних) для ефективного трансферу технологій та / або аутсорсингу функцій менеджменту інновацій. Виявлено, що комплекс передумов для вибору та реалізації інноваційного типу розвитку на підприємствах ресторанного господарства, які орієнтовані на різну цільову аудиторію споживачів, не є абсолютно однаковим.


НА САЙТІ НЕ ПЕРЕДБАЧЕНА МОЖЛИВІСТЬ СКАЧУВАННЯ РОБІТ, ВОНИ ВИСИЛАЮТЬСЯ НА ЕЛЕКТРОННУ СКРИНЬКУ ПІСЛЯ ОПЛАТИ. Для того, щоб ознайомитись з оглядом цієї роботи у форматі відео, отримати звіт з перевірки на плагіат та іншу інформацію, звертайтесь за телефоном +380501022921 (Telegram, Viber, WhatsApp) або n0501022921@gmail.com

Замовити цю роботу за допомогою форми: