Тип роботи: Курсовая
Об'єм: 50 стор.
Вартiсть: 250 грн.
Змiст:
ВСТУП
РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ ОРГАНІЗАЦІЙНИХ І ТЕХНОЛОГІЧНИХ АСПЕКТІВ УПРАВЛІННЯ ГОТЕЛЬНИМ ПІДПРИЄМСТВОМ
1.1. Підприємство готельного господарства як об’єкт управління
1.2. Характеристика організаційних і технологічних аспектів готельного підприємства
РОЗДІЛ 2. ДОСЛІДЖЕННЯ ОРГАНІЗАЦІЙНИХ І ТЕХНОЛОГІЧНИХ АСПЕКТІВ ГОТЕЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА НА ПРИКЛАДІ MERCURE KYIV CONGRESS
2.1. Організаційна-технологічна характеристика готельною підприємства Mercure Kyiv Congress
2.2. Дослідження особливостей організаційної структури управління готельною підприємства Mercure Kyiv Congress
2.3. Характеристика технології надання послуг в Mercure Kyiv Congress
РОЗДІЛ 3. НАПРЯМКИ ВДОСКОНАЛЕННЯ ОРГАНІЗАЦІЙНИХ І ТЕХНОЛОГІЧНИХ АСПЕКТІВ ДІЯЛЬНОСТІ MERCURE KYIV CONGRESS
3.1. Напрями вдосконалення управлінської структури і системи управління в Mercure Kyiv Congress
3.2. Пропозиції щодо впровадження інноваційних технологій в процес обслуговування Mercure Kyiv Congress
ВИСНОВКИ
СПИСОК ЛІТЕРАТУРНИХ ДЖЕРЕЛ
ДОДАТКИ
НА САЙТІ НЕ ПЕРЕДБАЧЕНА МОЖЛИВІСТЬ СКАЧУВАННЯ РОБІТ, ВОНИ ВИСИЛАЮТЬСЯ НА ЕЛЕКТРОННУ СКРИНЬКУ ПІСЛЯ ОПЛАТИ. Для того, щоб ознайомитись з оглядом цієї роботи у форматі відео, отримати звіт з перевірки на плагіат та іншу інформацію, звертайтесь за телефоном +380501022921 (Telegram, Viber, WhatsApp) або n0501022921@gmail.com