Тип роботи: Дипломная
Об'єм: 93 стор.
Вартiсть: 400 грн.
Змiст:
ВСТУП
РОЗДІЛ I. ТЕОРЕТИЧНІ ЗАСАДИ РОЗВИТКУ ЕСТЕТИЧНОГО СМАКУ У МОЛОДШИХ ШКОЛЯРІВ НА УРОКАХ ОБРАЗОТВОРЧОГО МИСТЕЦТВА ЗАСОБАМИ ПРОЕКТНОЇ ТЕХНОЛОГІЇ
1.1. Сутнісні характеристики естетичного смаку
1.2. Психолого-педагогічні особливості формування естетичного смаку у молодших школярів на уроках образотворчого мистецтва
1.3. Використання проектної технології як засобу розвитку естетичного смаку у молодших школярів на уроках образотворчого мистецтва
Висновки до першого розділу
РОЗДІЛ II. ЕКСПЕРИМЕНТАЛЬНА ПЕРЕВІРКА ПЕДАГОГІЧНИХ УМОВ РОЗВИТКУ ЕСТЕТИЧНОГО СМАКУ У МОЛОДШИХ ШКОЛЯРІВ НА УРОКАХ ОБРАЗОТВОРЧОГО МИСТЕЦТВА ЗАСОБАМИ ПРОЕКТНОЇ ТЕХНОЛОГІЇ
2.1. Вивчення рівнів сформованості естетичного смаку молодших школярів
2.2. Реалізація педагогічних умов формування естетичного смаку молодших школярів на уроках образотворчого мистецтва засобами проектної технології
2.3. Аналіз результатів дослідження
Висновки до другого розділу
ВИСНОВКИ
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ
ДОДАТКИ
Додаток Б
Додаток В
Додаток Г
Додаток Д
Додаток Ж
Додаток Г
Висновок:
Дана робота виконана без використання російськомовних джерел та має високий рівень унікальності. Для того, щоб ознайомитись з оглядом цієї роботи у форматі відео, отримати звіт з перевірки на плагіат та іншу інформацію, звертайтесь за телефоном +380501022921 (Telegram, Viber, WhatsApp)
НА САЙТІ НЕ ПЕРЕДБАЧЕНА МОЖЛИВІСТЬ СКАЧУВАННЯ РОБІТ, ВОНИ ВИСИЛАЮТЬСЯ НА ЕЛЕКТРОННУ СКРИНЬКУ ПІСЛЯ ОПЛАТИ. Для того, щоб ознайомитись з оглядом цієї роботи у форматі відео, отримати звіт з перевірки на плагіат та іншу інформацію, звертайтесь за телефоном +380501022921 (Telegram, Viber, WhatsApp) або n0501022921@gmail.com