перейти на сайт>>

Планування випуску продукції

ID роботи: 3068
Тип роботи:
Об'єм: 35 стор.
Вартiсть: 90 грн.


Змiст:

Вступ
1. Сутність продукції власного виробництва. Її види та характеристика
2. Стисла організаційно-економічна характеристика пп “натурмолпродукт”
3. Аналіз випуску продукції
3.1. Задачі та джерела аналізу виробництва продукції на підприємстві громадського харчування
3.2. Аналіз випуску продукції ПФ “Натурмолпродукт”
4. Планування випуску продукції власного виробництва
Висновки
Список використаної літератури
Додатки



Висновок:

Розвиток ринкових відносин в Україні вимагає підвищення ефективності господарювання. Проте, можна сказати, що за роки незалежності показники ефективності в країні значно погіршали – зменшились обсяги виробництва, знизилась його рентабельність, різко скоротились інвестиції. Усе це є наслідком занедбання економічної роботи на підприємствах усіх форм власності.
Проведений у курсовій роботі аналіз випуску продукції ПФ “Натурмолпродукт” показав, що за 2004-2006 роки обсяги виробництва і реалізації продукції коливались. Причиною цьому стало збільшення обсягів виробництва, у 2006 році, що зумовило, відповідно і збільшення обсягів реалізації.
У 2006 році підприємство не виконало план по виробництву продукції (крім виробництва сирів жирних – по виробництву даного виду продукції підприємство перевиконало план майже в 6 разів). Причинами зменшення обсягів виробництва є зменшення попиту на конкретний вид продукції.
Важливе значення має поліпшення ефективності роботи підприємства –підвищення рентабельності та якості продукції, впровадження нової техніки і технології.
Слід зосередити увагу на виробництві тієї продукції, яка користується найбільшим попитом. Такою продукцією для ПФ “Натурмолпродукт” є соєве молоко. Також підприємство повинно не зупиняти пошуки нових покупців і замовників, ринків збуту продукції.
Проведений розрахунок показників виробництва продукції на 2007 рік показав, що у разі виконання плану ПФ “Натурмолпродукт” одержить прибуток 2093,16 тис.грн., що на 320,16 тис.грн. більше, ніж у попередньому періоді.


НА САЙТІ НЕ ПЕРЕДБАЧЕНА МОЖЛИВІСТЬ СКАЧУВАННЯ РОБІТ, ВОНИ ВИСИЛАЮТЬСЯ НА ЕЛЕКТРОННУ СКРИНЬКУ ПІСЛЯ ОПЛАТИ. Для того, щоб ознайомитись з оглядом цієї роботи у форматі відео, отримати звіт з перевірки на плагіат та іншу інформацію, звертайтесь за телефоном +380501022921 (Telegram, Viber, WhatsApp) або n0501022921@gmail.com

Замовити цю роботу за допомогою форми: