Тип роботи:
Об'єм: 37 стор.
Вартiсть: 80 грн.
Змiст:
Вступ
Розділ 1. Теоретичні принципи бізнес-планування
1.1. Мета, функції і структура бізнес-плану
1.2. Методичні принципи бізнес-планування
Розділ 2. Практичні аспекти розробки бізнес-плану готельного підприємства
2.1. Резюме бізнес-плану
2.2. Сегментація ринку і просування
2.3. Аналіз конкурентів
2.4. Фінансовий план
2.5. Оцінка беззбитковості проекту
2.6. Розрахунок показників ефективності бізнес-плану
2.7. Ризик в оцінці доцільність інвестицій
Висновок
Література
НА САЙТІ НЕ ПЕРЕДБАЧЕНА МОЖЛИВІСТЬ СКАЧУВАННЯ РОБІТ, ВОНИ ВИСИЛАЮТЬСЯ НА ЕЛЕКТРОННУ СКРИНЬКУ ПІСЛЯ ОПЛАТИ. Для того, щоб ознайомитись з оглядом цієї роботи у форматі відео, отримати звіт з перевірки на плагіат та іншу інформацію, звертайтесь за телефоном +380501022921 (Telegram, Viber, WhatsApp) або n0501022921@gmail.com