


Змiст:
Вступ
Розділ 1. Теоретичні принципи бізнес-планування
1.1. Мета, функції і структура бізнес-плану
1.2. Методичні принципи бізнес-планування
Розділ 2. Практичні аспекти розробки бізнес-плану готельного підприємства
2.1. Резюме бізнес-плану
2.2. Сегментація ринку і просування
2.3. Аналіз конкурентів
2.4. Фінансовий план
2.5. Оцінка беззбитковості проекту
2.6. Розрахунок показників ефективності бізнес-плану
2.7. Ризик в оцінці доцільність інвестицій
Висновок
Література
Дана робота виконана без використання російськомовних джерел, має високий рівень унікальності та реальні посилання на джерела. НА САЙТІ НЕ ПЕРЕДБАЧЕНА МОЖЛИВІСТЬ СКАЧУВАННЯ РОБІТ, ВОНИ ВИСИЛАЮТЬСЯ ЗАМОВНИКУ ПІСЛЯ ОПЛАТИ. Для того, щоб ознайомитись з даною роботою (у форматі відео огляду), отримати звіт з перевірки на плагіат та іншу інформацію, звертайтесь за телефоном +380501022921 (Telegram, Viber, WhatsApp) або n0501022921@gmail.com