Тип роботи:
Об'єм: 47 стор.
Вартiсть: 80 грн.
Змiст:
Вступ
Розділ 1. Товарознавча характеристика, вимоги до якості та споживчі властивості твердих сичугових сирів
1.1.Тверді сичугові сири та їх споживні властивості. Характеристика твердих сичугових сирів як продукту харчування
1.2. Технологія виробництва твердих сичугових сирів та вплив окремих операцій на якість
1.3. Вимоги до якості, пакування та зберігання твердих сичугових сирів
Розділ 2. Об'єкт, матеріали та методи дослідження якості і споживчих переваг сичугових сирів, які надходять до ПП «Сяйво» від різних виробників
2.1.Характеристика торгівельного підприємства «Сяйво»
2.2. Дослідження показників якості твердих сичугових сирів, що надходять до ПП «Сяйво»
2.3.Технологія виробництва і контроль якості твердих сичугових сирів ВАТ „Марківський сироробний завод”, що надходять до ПП «Сяйво»
Розділ 3. Шляхи підвищення якості твердих сичугових сирів
Висновки та пропозиції
Список використаної літератури
НА САЙТІ НЕ ПЕРЕДБАЧЕНА МОЖЛИВІСТЬ СКАЧУВАННЯ РОБІТ, ВОНИ ВИСИЛАЮТЬСЯ НА ЕЛЕКТРОННУ СКРИНЬКУ ПІСЛЯ ОПЛАТИ. Для того, щоб ознайомитись з оглядом цієї роботи у форматі відео, отримати звіт з перевірки на плагіат та іншу інформацію, звертайтесь за телефоном +380501022921 (Telegram, Viber, WhatsApp) або n0501022921@gmail.com