перейти на сайт>>

Особливості розвитку туризму в Непалі

ID роботи: 5202
Тип роботи:
Об'єм: 38 стор.
Вартiсть: 70 грн.


Змiст:

Вступ

1. Характеристика економіко-географічного положення з точки зору туризму

1.1 Особливості географічного положення з точки зору туризму

1.2 Характеристика рельєфу, клімату, внутрішніх вод як природних умов розвитку туризму

1.3 Особливості вертикальної та горизонтальної природної зональності території

2. Історико-культурні особливості країни

2.1 Народонаселення, раси, конфесії країни

2.2 Туристський аналіз історії країни

2.3 Культура та традиції як компонент туризму

3.Політико-економічні умови розвитку туризму

3.1 Політичні умови розвитку туризму в країні

3.2 Економіка та туристська інфраструктура в країні

3.3 Екологічний стан території країни та його вплив на розвиток туризму

4. Види туризму, поширені в регіоні

Висновок

Список використаних джерел



Висновок:

Туризм є найбільшою областю індустрії Непалу, а також найбільшим в країні джерелом іноземної валюти і доходів. У Непалі знаходяться 8 з 10 найвищих гір у світі, які залучають альпіністів, скелелазів і шукають пригоди людей. Індуїстська та буддистська спадщина Непалу, а також його холодна погода теж є притягають туристів пам'ятками.

За даними міністерства туризму Непалу основні туристичні заходи, подібно пустельному туризму і пригодницького, влючає в себе такі різновиди, як скелелазіння, альпінізм, трекінг, спостереження за птахами, польоти, польоти на параплані і повітряній кулі над Гімалаями, сплавлення по річці на плоту, байдарці або каное, катання на гірських велосипедах і сафарі в джунглях, зокрема на території Тераи.

В долині Катманду розташований привертає безліч паломників і туристів Пашупатінатх, найбільший храм на честь бога Шиви, основний релігії Непалу індуїзму. Іншими індуїстськими місцями, які є цілями подорожей паломників, є храмовий комплекс Swargadwari, розташований в окрузі Пьютан, озеро Госайкунда поблизу Джунчі, храми в Девгхате, округ Гірка, і Pathibhara поблизу Фанглінга.

Буддизм є найбільшою з малих релігій. Є пам'ятником усесвітньої спадщини храм Лумбіні, який традиційно вважається місцем народження Гаутами Будди, – важливе місце для паломників. Інше відоме буддійське місце - це Сваямбунатх, храм Мавп в Катманду.

Муктінатх є священним місцем для індуїстів і буддистів. Воно розташоване в долині Muktinath, округ Мустанг.


НА САЙТІ НЕ ПЕРЕДБАЧЕНА МОЖЛИВІСТЬ СКАЧУВАННЯ РОБІТ, ВОНИ ВИСИЛАЮТЬСЯ НА ЕЛЕКТРОННУ СКРИНЬКУ ПІСЛЯ ОПЛАТИ. Для того, щоб ознайомитись з оглядом цієї роботи у форматі відео, отримати звіт з перевірки на плагіат та іншу інформацію, звертайтесь за телефоном +380501022921 (Telegram, Viber, WhatsApp) або n0501022921@gmail.com

Замовити цю роботу за допомогою форми: