Тип роботи:
Об'єм: 40 стор.
Вартiсть: 70 грн.
Змiст:
ВСТУП
РОЗДІЛ І. КОНЦЕПТУАЛЬНИЙ РЕСТОРАН ЯК СПЕЦІАЛІЗОВАНИЙ ЗАКЛАД ГРОМАДСЬКОГО ХАРЧУВАННЯ
1.1. Поняття та ознаки концептуального ресторану
1.2. Концепція, легенда та особливості їх втілення як основа концептуального ресторану
Висновки до розділу 1
РОЗДІЛ ІІ. ОСОБЛИВОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ КОНЦЕПТУАЛЬНИХ РЕСТОРАНІВ: ВІТЧИЗНЯНИЙ ТА ЗАРУБІЖНИЙ ДОСВІД
2.1. Концептуальні ресторани: досвід зарубіжних країн
2.2. Особливості функціонування та розвитку концептуальних ресторанів в Україні
Висновки до розділу 2
ВИСНОВКИ
ЛІТЕРАТУРА
НА САЙТІ НЕ ПЕРЕДБАЧЕНА МОЖЛИВІСТЬ СКАЧУВАННЯ РОБІТ, ВОНИ ВИСИЛАЮТЬСЯ НА ЕЛЕКТРОННУ СКРИНЬКУ ПІСЛЯ ОПЛАТИ. Для того, щоб ознайомитись з оглядом цієї роботи у форматі відео, отримати звіт з перевірки на плагіат та іншу інформацію, звертайтесь за телефоном +380501022921 (Telegram, Viber, WhatsApp) або n0501022921@gmail.com