


Змiст:
Вступ
Розділ 1
Інноваційна діяльність та її особливості у ресторанній сфері
1.1. Поняття та сутність інноваційної діяльності
1.2. Особливості інноваційної діяльності у ресторанній сфері
Висновки до розділу 1
Розділ 2
Особливості та основні напрямки інноваційної діяльності підприємств ресторанного господарства
2.1. Застосування сучасних технологій обслуговування на підприємствах ресторанного господарства
2.2. Проблеми та перспективи інноваційної діяльності закладів ресторанного господарства
Висновки за розділом 2
Загальні Висновки
список використаних джерел
Дана робота виконана без використання російськомовних джерел, має високий рівень унікальності та реальні посилання на джерела. НА САЙТІ НЕ ПЕРЕДБАЧЕНА МОЖЛИВІСТЬ СКАЧУВАННЯ РОБІТ, ВОНИ ВИСИЛАЮТЬСЯ ЗАМОВНИКУ ПІСЛЯ ОПЛАТИ. Для того, щоб ознайомитись з даною роботою (у форматі відео огляду), отримати звіт з перевірки на плагіат та іншу інформацію, звертайтесь за телефоном +380501022921 (Telegram, Viber, WhatsApp) або n0501022921@gmail.com