Тип роботи:
Об'єм: 32 стор.
Вартiсть: 70 грн.
Змiст:
21. Особливості застосування різних систем і видів освітлення на підприємствах і установах даної галузі.
48. Застосування малої напруги, подвійної ізоляції та захисного відключення на підприємствах даної галузі.
71. Вимоги техніки безпеки до підіймально-транспортного обладнання, що застосовується на підприємствах даної галузі.
125.Види знезараження місцевості, споруд і техніки
Практична частина: Аналіз стану охорони праці та цивільного захисту на підприємстві та розробка рекомендацій щодо його покращання
1. Загальна характеристика ПАТ «Харківський м’ясокомбінат». Склад виробничих підрозділів. Характеристика виробничих процесів, а також небезпек і шкідливостей, що супроводжують їх.
2. Характеристика персоналу ПАТ «Харківський м’ясокомбінат». Кількість працюючих на підприємстві, у тому числі зайнятих на роботах з важкими і шкідливими умовами праці. Стан захворюваності професійними захворюваннями та травматизму на підприємстві
3. Організація охорони праці на підприємстві. Склад, освіта і стаж роботи працівників служби охорони праці. Розподіл обов’язків з охорони праці між посадовими особами даного підприємства. Відповідність кількості працівників відділу охорони праці вимогам законодавства.
4. Результати перевірок ПАТ «Харківський м’ясокомбінат» представниками органів державного нагляду (Держкомнаглядохоронпраці, держпожнагляду санепідемстанції і т. п.). Зміст приписів, що залишені ними на підприємстві. Що зроблено адміністрацією підприємства для усунення виявлених в результаті
5. Навчання, інструктажі та перевірки знань працівників ПАТ «Харківський м’ясокомбінат» з питань охорони праці.
6. Наведіть основні органи та служби, що складають систему цивільного захисту на ПАТ «Харківський м’ясокомбінат»
7. Детальна характеристика стану охорони праці в одному з підрозділів ПАТ «Харківський м’ясокомбінат». Дати детальну характеристику небезпечних і шкідливих виробничих факторів, що виникають при роботі (не менше п’яти факторів, починаючи з найбільш небезпечних). Привести інтенсивність їх проявлення; норми, що існують для них; на що впливають ці фактори. Які заходи щодо створення безпечних умов роботи працівників даного підрозділу виконано добре, а які – недостатньо.
8. Висновки за результатами проведеного аналізу. Підвести підсумки аналізу стану охорони праці на ПАТ «Харківський м’ясокомбінат».
Список використаних джерел
Висновок:
Виконуємо на замовлення будь-які розрахункові чи теоретичні контрольні, курсові та дипломні роботи для студентів Хмельницького Національного Університету (у т.ч. для дистанційної форми навчання). Гарантуємо супровід до заліку) Працюємо з 2003 року. Тел.: 050-102-29-21, natvik78@yandex.ru
НА САЙТІ НЕ ПЕРЕДБАЧЕНА МОЖЛИВІСТЬ СКАЧУВАННЯ РОБІТ, ВОНИ ВИСИЛАЮТЬСЯ НА ЕЛЕКТРОННУ СКРИНЬКУ ПІСЛЯ ОПЛАТИ. Для того, щоб ознайомитись з оглядом цієї роботи у форматі відео, отримати звіт з перевірки на плагіат та іншу інформацію, звертайтесь за телефоном +380501022921 (Telegram, Viber, WhatsApp) або n0501022921@gmail.com