перейти на сайт>>

Організація банкету прийому типу «фуршет» на 40 осіб в кафе Svoi, Київ, Саксаганського 1Г (ст.м.Палац Спорту)

ID роботи: 9447
Тип роботи:
Об'єм: 37 стор.
Вартiсть: 150 грн.


Змiст:

ВСТУП

1.БЕНКЕТ: ПОНЯТТЯ ТА ОСНОВНІ ВИДИ

1.1.Бенкет як форма громадського харчування

1.2.Види і форми бенкетних заходів

2.ОСОБЛИВОСТІ ПРОВЕДЕННЯ БЕНКЕТНИХ ЗАХОДІВ

2.1.Особливості організації обслуговування бенкетних заходів

2.2.Організація підготовки до проведення бенкету-фуршету у кафе Svoi м.Київ

3.ОРГАНІЗАЦІЯ ОБСЛУГОВУВАННЯ БЕНКЕТ-ФУРШЕТУ В КАФЕ НА 40 ОСІБ

3.1.Розрахунок площі зали необхідної для проведення бенкету-фуршету

3.2.Розробка меню

3.3.Розрахунок необхідної кількості сировини та продуктів.

3.4. Розрахунок потреби в столовій білизні, посуді, столових наборах, з урахуванням складеного меню.

3.5.Розрахунок і підбір обслуговуючого персоналу

3.6.Схема сервірування столу

ВИСНОВОК

СПИСОК ЛІТЕРАТУРИ

ДОДАТКИ



Висновок:

Організація будь-якого бенкету включає прийоми оформлення замовлення, підготовку до проведення бенкету, обслуговування. Організована, чітка робота по підготовці до обслуговування бенкету залежить від того, наскільки докладно і вчасно обговорені всі деталі проведення бенкету між замовником і керівництвом ресторану. Тому бажано, щоб той, хто буде безпосередньо керувати підготовкою бенкету й обслуговуванням гостей, був докладно інформований про особливості даного замовлення. Цим і займається метрдотель закладу ресторанного господарства [27,с.41;32, с.49].

Культура обслуговування – це організаційна культура, спрямована на обслуговування клієнтів на основі вироблення визначених правил, процедур, практичних навичок і умінь. Розуміння культури обслуговування у вузькому сенсі як сукупності правил увічливості (етики поводження) не є вірним.

Основні положення, представлені в курсовій роботі, можуть бути використані структурами галузевого і господарського керування регіонального і місцевого рівня при плануванні напрямків розвитку ресторанного господарства і профільної діяльності в рамках окремих виробництв ресторанної спеціалізації.

Основна послуга закладів ресторанного господарства – послуга харчування – складається з послуг виготовлення кулінарної продукції та створення умов для її реалізації і споживання відповідно до типу і класу закладу [28, с.66].

В результаті проведеної роботи було складено меню банкету та проведено розрахунки щодо кількості обслуговуючого персоналу, столової білизни та посуду та необхідної кількості продуктів для проведення бенкету-фуршету на 40 осіб в кафе. Також в роботі наведено схему сервірування столу до бенкету та схему розміщення столів у залі.


Дана робота виконана без використання російськомовних джерел, має високий рівень унікальності та реальні посилання на джерела. НА САЙТІ НЕ ПЕРЕДБАЧЕНА МОЖЛИВІСТЬ СКАЧУВАННЯ РОБІТ, ВОНИ ВИСИЛАЮТЬСЯ ЗАМОВНИКУ ПІСЛЯ ОПЛАТИ. Для того, щоб ознайомитись з даною роботою (у форматі відео огляду), отримати звіт з перевірки на плагіат та іншу інформацію, звертайтесь за телефоном +380501022921 (Telegram, Viber, WhatsApp) або n0501022921@gmail.com

Замовити цю роботу за допомогою форми: