перейти на сайт>>

Дослідження стандартів обслуговування споживачів у закладах ресторанного господарства (ресторані, кафе, бару, закладу ресторанного господарства іншого типу і формату)

ID роботи: 9445
Тип роботи:
Об'єм: 46 стор.
Вартiсть: 80 грн.


Змiст:

Вступ

Розділ 1. Теоретичні аспекти дослідження стандартів обслуговування споживачів у закладах ресторанного господарства

1.1. Об’єкти харчування як складова частина споживчого ринку і послуг туристської інфраструктури

1.2. Основні принципи і вимоги до організації обслуговування в закладах ресторанного господарства

1.3. Стандарти обслуговування у сучасному закладі ресторанного господарства: загальна характеристика

Розділ 2. Дослідження стандартів обслуговування споживачів у закладах ресторанного господарства

2.1. Загальна характеристика закладу ресторанного господарства

2.2. Характеристика процесу обслуговування гостей ресторану

2.3. Оцінка якості обслуговування клієнтів ресторану

Розділ 3. Пропозиції щодо підвищення рівня  обслуговування споживачів в ресторані

3.1. Методичні аспекти впровадження системи сервіс-менеджменту для підвищення якості послуг у ресторані

2.2. Удосконалення заходів з поліпшення культури обслуговування в ресторані «Теракота»

Висновки

Список використаної літератури

Додатки



Висновок:

Підводячи підсумки проведено дослідження слід зазначити, що при дуже високій конкуренції і досить обмеженій кількості наданих послуг, загальних для всіх підприємств громадського харчування, розробка та впровадження внутрішніх стандартів обслуговування дозволяє залучити й утримати гостей за рахунок забезпечення якісної сервісної складової. Стандарти обслуговування дозволяють домогтися того, щоб кожен працівник чітко знав що, як і коли він повинен робити. Крім того, вони допомагають об’єктивно оцінити якість роботи обслуговуючого персоналу підприємств громадського харчування, що часто буває дуже складним завданням.

Стандарти обслуговування є фундаментом, на якому будується система навчання персоналу. За основу програми навчання приймаються певні стандарти надання якісних послуг, і навіть форми навчання можна підбирати виходячи зі змісту цих стандартів.

Та навіть добре вивчений персонал та досконалі стандарти сервісу не гарантують якісного обслуговування споживачів. Для ефективної роботи цієї сфери потрібна програми контролю виконання стандартів та наявність зворотного зв’язку клієнта і персоналу. Контроль, як одна з основних функцій менеджменту, повинний бути системним і об’єктивним.

На закінчення можна зробити висновок, що стандарти обслуговування нерозривно пов’язані з процесами, що відбуваються всередині ресторану. Стандарти обслуговування необхідні кожному підприємству громадського харчування, так як дозволяють не тільки грамотно організувати роботу персоналу підприємства громадського харчування, але і залишити позитивні емоції в пам’яті споживачів, сформувати лояльність та підвищити відвідуваність закладу.


НА САЙТІ НЕ ПЕРЕДБАЧЕНА МОЖЛИВІСТЬ СКАЧУВАННЯ РОБІТ, ВОНИ ВИСИЛАЮТЬСЯ НА ЕЛЕКТРОННУ СКРИНЬКУ ПІСЛЯ ОПЛАТИ. Для того, щоб ознайомитись з оглядом цієї роботи у форматі відео, отримати звіт з перевірки на плагіат та іншу інформацію, звертайтесь за телефоном +380501022921 (Telegram, Viber, WhatsApp) або n0501022921@gmail.com

Замовити цю роботу за допомогою форми: