


Змiст:
8.Організаційні форми постачання: транзитна і складська. Характеристика централізованої і децентралізованої доставки товарів.
14.Основні вимоги до створення оптимальних умов праці
27.Організація роботи гарячого цеху. Розташування цеху, призначення
41.Скласти меню їдальні з вільним вибором страв, у якій в середньому за день харчується 300 чоловік.
Список використаних джерел
Дана робота виконана без використання російськомовних джерел, має високий рівень унікальності та реальні посилання на джерела. НА САЙТІ НЕ ПЕРЕДБАЧЕНА МОЖЛИВІСТЬ СКАЧУВАННЯ РОБІТ, ВОНИ ВИСИЛАЮТЬСЯ ЗАМОВНИКУ ПІСЛЯ ОПЛАТИ. Для того, щоб ознайомитись з даною роботою (у форматі відео огляду), отримати звіт з перевірки на плагіат та іншу інформацію, звертайтесь за телефоном +380501022921 (Telegram, Viber, WhatsApp) або n0501022921@gmail.com