перейти на сайт>>

Організація виробництва, варіант 54

ID роботи: 6449
Тип роботи:
Об'єм: 12 стор.
Вартiсть: 50 грн.


Змiст:

1.Сучасні напрямки концентрації, спеціалізації і кооперування в громадському харчування

11. Організація тарного господарства

35. Графіки виходу на роботу. Їх характеристика.

45. Визначити ємність котла для приготування 50 порцій  першої страви виходом 500 грамів.

Література




НА САЙТІ НЕ ПЕРЕДБАЧЕНА МОЖЛИВІСТЬ СКАЧУВАННЯ РОБІТ, ВОНИ ВИСИЛАЮТЬСЯ НА ЕЛЕКТРОННУ СКРИНЬКУ ПІСЛЯ ОПЛАТИ. Для того, щоб ознайомитись з оглядом цієї роботи у форматі відео, отримати звіт з перевірки на плагіат та іншу інформацію, звертайтесь за телефоном +380501022921 (Telegram, Viber, WhatsApp) або n0501022921@gmail.com

Замовити цю роботу за допомогою форми: