


Змiст:
Вступ
1. Теоретичні аспекти товарознавчої експертизи сирокопчених ковбас
1.1. Асортимент сирокопчених ковбас
1.2. Вимоги до якості сировини
2. Дослідження технології виробництва напівкопчених ковбас
2.1. Характеристика технологічного процесу
2.2. Пакування, маркування, транспортування і зберігання сирокопчених ковбас
3. Експертиза якості і приймання сирокопчених ковбас
3.1. Санітарна оцінка ковбасних виробів
3.2. Методи дослідження
Висновки
Список використаної літератури
Висновок:
При виробництві сирокопчених ковбас високі вимоги пред'являються до якості сировини, готової продукції, до дотримання технологічних процесів, всі стадії виробництва ретельно контролюються. Продукція повинна пройти сертифікацію і стандартизацію. Пред'являються високі вимоги до упаковки: вона повинна бути цілою, сухою, чистою, щоб забезпечити збереження продукту при зберіганні, транспортуванні і реалізації. Маркування повинно бути чітким і ясним, українською мовою, воно не повинно вводити покупця в оману. Крім того, підприємство повинне стежити за тим, щоб дотримувалися терміни зберігання і умови транспортування. Підприємство прагне не допустити появи дефектів, як сировини, так і готової продукції, запобігти появі бракованої продукції. Підприємство не хоче втрачати своїх постійних клієнтів і тому прагне максимально задовольнити бажання споживачів, випускає нову продукцію, рекламує останні новинки виробництва, проводить дегустацію продукції, бере участь в різних конкурсах і удосконалює виробництво.
Дана робота виконана без використання російськомовних джерел, має високий рівень унікальності та реальні посилання на джерела. НА САЙТІ НЕ ПЕРЕДБАЧЕНА МОЖЛИВІСТЬ СКАЧУВАННЯ РОБІТ, ВОНИ ВИСИЛАЮТЬСЯ ЗАМОВНИКУ ПІСЛЯ ОПЛАТИ. Для того, щоб ознайомитись з даною роботою (у форматі відео огляду), отримати звіт з перевірки на плагіат та іншу інформацію, звертайтесь за телефоном +380501022921 (Telegram, Viber, WhatsApp) або n0501022921@gmail.com