перейти на сайт>>

Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства

ID роботи: 4692
Тип роботи:
Об'єм: 12 стор.
Вартiсть: 30 грн.


Змiст:

Класифікація устаткування для пралень. Принципи дії, основні технічні характеристики та правила експлуатації пральних машин вітчизняного та закордонного виробництва.

Призначення підйомно-транспортного устаткування та його класифікація. Основні елементи машин та механізмів. Характеристики та правила експлуатації.

Режимні характеристики процесу варіння, середовище, в якому відбувається процес, номенклатура стравоварильного устаткування

Література




НА САЙТІ НЕ ПЕРЕДБАЧЕНА МОЖЛИВІСТЬ СКАЧУВАННЯ РОБІТ, ВОНИ ВИСИЛАЮТЬСЯ НА ЕЛЕКТРОННУ СКРИНЬКУ ПІСЛЯ ОПЛАТИ У РАЗІ ВИНИКНЕННЯ БУДЬ-ЯКИХ ПИТАНЬ ЗВЕРТАЙТЕСЯ ДО АДМІНІСТРАТОРА САЙТУ 0501022921, natvik78@yandex.ru

Замовити цю роботу за допомогою форми: