перейти на сайт>>

Аналіз виробничої програми підприємства

ID роботи: 3076
Тип роботи:
Об'єм: 26 стор.
Вартiсть: 70 грн.


Змiст:

Вступ
1. Стисла організаційно-економічна характеристика ват “лшф „стиль”
2. Зміст, основні завдання та складові частини виробничої програми
3. Аналіз виробничої програми підприємства
3.1. Завдання та джерела аналізу виробництва продукції
3.2. Аналіз виробництва продукції
4. Планування виробничої програми
4.1. Порядок формування плану виробництва продукції та фактори, що впливають на нього
4.2. Складання плану виробництва продукції
Висновки
Спиок використаних джерел
Додатки



Висновок:

Виробнича програма ВАТ “ЛШФ „Стиль” - це сукупність продукції певної номенклатури й асортименту, яка має бути виготовлена в плановому періоді у визначених обсягах згідно зі спеціалізацією і виробничою потужністю цих підрозділів. Виробнича програма є надзвичайно важливим розділом плану роботи ВАТ “ЛШФ „Стиль” і його виробничих підрозділів, оскільки вона виражає зміст їх основної діяльності та засоби досягнення стратегічної мети.
Порядок розроблення виробничої програми підрозділів ВАТ “ЛШФ „Стиль” значною мірою залежить від призначення їх продукції та економічного статусу. Передусім тут має значення технологічний зв'язок між підрозділами, ступінь завершеності в них циклу виготовлення продукції, спрямування її на подальшу обробку, внутрішньокоопераційні потреби чи на ринок, за межі підприємства.
План виробництва охоплює виготовлення продукції за номенклатурою і загальним обсягом у певному вимірі.
Необхідною умовою ритмічної роботи всіх виробничих підрозділів підприємства, випуску і поставки продукції згідно з договорами є своєчасне забезпечення складальних процесів потрібними наборами деталей, тобто виготовлення деталей на всіх стадіях технологічного процесу повинно бути комплектним. Для забезпечення цієї вимоги важливе значення має організація планування й обліку виготовлення продукції на такому організаційному рівні, як бригада за умов бригадної форми організації праці.
Виробничою програмою ВАТ „ЛШФ „Стиль” на 2007 рік прогнозується товарообіг в об'ємі 120 млн. грн. Виробничою програмою передбачено виробництво нового виду продукції – шкіряного одягу. В 2007 році планується реалізувати шкіряного одягу на суму 31498,2 тис. грн.
Окрім шкіряного одягу згідно укладеним договорам планується реалізувати:
- трикотажних виробів на суму 17400 тис. грн.;
- верхнього одягу на суму 432 тис. грн.;
- дитячого на суму 389,08 тис. грн.;
- надати дизайнерських послуг населенню і юридичним особам в плановому об'ємі на 345 тис. грн.
Розрахований економічний ефект становить 8064,28 тис. грн.


НА САЙТІ НЕ ПЕРЕДБАЧЕНА МОЖЛИВІСТЬ СКАЧУВАННЯ РОБІТ, ВОНИ ВИСИЛАЮТЬСЯ НА ЕЛЕКТРОННУ СКРИНЬКУ ПІСЛЯ ОПЛАТИ. Для того, щоб ознайомитись з оглядом цієї роботи у форматі відео, отримати звіт з перевірки на плагіат та іншу інформацію, звертайтесь за телефоном +380501022921 (Telegram, Viber, WhatsApp) або n0501022921@gmail.com

Замовити цю роботу за допомогою форми: