перейти на сайт>>

Горно-водна та атрактивна рекреаційна архітектура

ID роботи: 3534
Тип роботи:
Об'єм: 32 стор.
Вартiсть: 75 грн.


Змiст:

ВСТУП

РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНА ХАРАКТЕРИСТИКА ПОНЯТЬ “РЕКРЕАЦІЯ” ТА “РЕКРЕАЦІЙНА АРХІТЕКТУРА”

1.1. Рекреація, відпочинок, туризм і дозвілля: визначення та співвідношення

1.2.  Рекреаційна архітектура та її основні принципи

1.3. Архітектурний туризм – як одна із форм туризму

РОЗДІЛ 2. АТРАКТИВНА ТА ГОРНО-ВОДНА РЕКРЕАЦІЙНА  АРХІТЕКТУРА

2.1. Атрактивна рекреаційна архітектура

2.2. Горна рекреаційна архітектура

2.3. Архітектура водного туризму

ВИСНОВКИ

СПИСОК ЛІТЕРАТУРИ



Висновок:

На сучасному етапі провідну роль серед основних видів туризму займає гірничо-водний і архітектурний туризм. Його інтенсивний розвиток пов’язано із потребою людей у розширенні знань з різних напрямків, підвищення інтелектуального рівня. Основою гірничо-водного та архітектурного туризму є атрактивний потенціал країн. Таким чином, гірничо-водний туризм - це один з видів туризму, основною метою якого є ознайомлення з архітектурними пам'ятками в їх автентичності. Гірничо-водна архітектура як діяльність знаходиться на перетині гуманітарної сфери і сфери бізнесу, є одним з найбільш перспективних напрямів економічного і культурного розвитку територій. Основні тенденції в туристському попиті на ринку туризму полягають у збереженні пріоритетів на  традиційні види відпочинку – водний і горнолижний. Такім чином, розвиток гірничо-водного туризму може з’явитися своєрідним каталізатором економічного розвитку окремих міст, а також і цілих країн.

Отже, архітектурний  туризм є досить перспективне явище в рамках існуючої індустрії туризму, його розвиток може надавати позитивний ефект на розглянуті країни і сприяти їх розвитку.


НА САЙТІ НЕ ПЕРЕДБАЧЕНА МОЖЛИВІСТЬ СКАЧУВАННЯ РОБІТ, ВОНИ ВИСИЛАЮТЬСЯ НА ЕЛЕКТРОННУ СКРИНЬКУ ПІСЛЯ ОПЛАТИ. Для того, щоб ознайомитись з оглядом цієї роботи у форматі відео, отримати звіт з перевірки на плагіат та іншу інформацію, звертайтесь за телефоном +380501022921 (Telegram, Viber, WhatsApp) або n0501022921@gmail.com

Замовити цю роботу за допомогою форми: