перейти на сайт>>

Дослідження діяльності логістичної компанії DSV «Logistics»

ID роботи: 10062
Тип роботи:
Об'єм: 47 стор.
Вартiсть: 120 грн.


Змiст:

Вступ

Розділ 1 Теоретичні основи організації логістичного діяльності в сучасних умовах

1.1 Розвиток логістичної діяльності в Україні

1.2 Роль логістичної діяльності в ефективній роботі підприємства

1.3 Характеристика особливостей процесу надання логістичних послуг

Розділ 2 Організація логістичної діяльності  на прикладі компанії DSV «Logistics»

2.1 Загальна характеристика DSV «Logistics»

2.2 Техніко-економічний аналіз DSV «Logistics»

2.2 Особливості надання логістичних послуг DSV Logistics

Розділ 3 Підвищення ефективності логістичної діяльності DSV «Logistics»

3.1 Особливості формування системи логістичного сервісу в компанії DSV Logistics

3.2 Оптимізація процесу надання логістичних послуг в компанії DSV «Logistics»

Висновки та пропозиції

Список використаних джерел

Додатки



Висновок:

Підводячи підсумки проведеного дослідження зазначимо, що предметом логістичної діяльності є певний комплекс (набір) відповідних послуг, які надаються в процесі безпосереднього постачання товарів споживачам. Відповідно об’єктом логістичного сервісу виступають конкретні споживачі матеріальних потоків.

Логістичне обслуговування споживачів може здійснюватися як самим виробником, так і торгово-посередницькою структурою, а також спеціалізованими транспортно-експедиційними фірмами. Це залежить від виду логістичної системи, рівня вимог споживачів і стратегії постачальника (виробника, торгового посередника).

Концепція логістики грунтується на принципі комплексності і синхронності, який проявляється в трьох теоретичних положеннях:

розгляд руху і зберігання матеріалів, товарів, інформації від первинного джерела до кінцевого споживача як єдиного матеріального і інформаційного потоків підприємства;

впровадження логістичної системи підприємства – організаційно-управлінського механізму координації дій фахівців різних служб, що управляють матеріальним потоком;

використання агрегованого показника ефективності функціонування логістичної системи підприємства, який окрім витрат, пов’язаних з матеріальним потоком, враховує втрати прибутку внаслідок невикористаних (втрачених) можливостей, обумовлених існуванням матеріальних запасів.

Компанія DSV є ключовим гравцем у міжнародній транспортної та логістичній індустрії і створює необхідні умови для подальшого розвитку вашого бізнесу.

Компанія надає кваліфіковані послуги для вирішення завдань у сфері: наземних перевезень, морських перевезень, авіаперевезень, послуг відповідального зберігання(склади у Києві та Львові), митно-брокерські послуг.

Компанія DSV як глобальний експедитор співпрацює з надійними перевізниками для здійснення доставки вантажу.

Для DSV Logistics на українському ринку зараз можна відокремити наступні компанії-конкуренти: УВК, Raben, Schenker, Kuehne&Nagel, Fiege, FM Logistics, Lux Logistics, AsstrA, Комора – С, Fordon, Максан, TNT, DHL, Euro – express, Автолюкс, Нічний експрес, Міст-Експрес.

Згідно проведених розрахунків можна зробити висновок, що підприємство  DSV «Logistics» було збитковим в 2016 році, але в 2017 році чистий дохід підприємства збільшився на 195,4 тис.грн і досяг 92,3 тис.грн.

Істотними проблемами, які впливають на дiяльнiсть DSV «Logistics» є: постiйне старіння рухомого складу; незадовільна платоспроможність замовників транспорту; постiйне зростання цін на паливно-мастильні матеріали та запасні частини; підвищення страхових тарифів; незадовільний стан доріг, низька пропускна здатність доріг.

Для підвищення ефективності роботи підприємства доцільно здійснити наступні заходи:

оновити техніку автопарку до стандарту Євро 5, що дасть можливість виконувати міжнародні перевезення;

налагодити зв’язок між системою контролю GPS і комп’ютерною програмою С1  для автоматичної обробки інформації при підготовці робочих документів і звітів.

Передбачається, що застосування системи GPSM надасть надасть позитивний вплив  на діяльність DSV «Logistics», значно підвищить дисциплінованість персоналу, безпеку транспортних засобів. Припинивши постійне крадіжку палива.


НА САЙТІ НЕ ПЕРЕДБАЧЕНА МОЖЛИВІСТЬ СКАЧУВАННЯ РОБІТ, ВОНИ ВИСИЛАЮТЬСЯ НА ЕЛЕКТРОННУ СКРИНЬКУ ПІСЛЯ ОПЛАТИ. Для того, щоб ознайомитись з оглядом цієї роботи у форматі відео, отримати звіт з перевірки на плагіат та іншу інформацію, звертайтесь за телефоном +380501022921 (Telegram, Viber, WhatsApp) або n0501022921@gmail.com

Замовити цю роботу за допомогою форми: