перейти на сайт>>

Діяльність фінансового менеджера сучасної комерційної організації

ID роботи: 516
Тип роботи:
Об'єм: 37 стор.
Вартiсть: 50 грн.


Змiст:

Вступ
1. Теоретичні та організаційні основи фінансового менеджменту
1.1. Особливості фінансового управління в ринковій економіці
1.2. Фінансовий менеджмент як орган керування
2. Особливості дільності фінансового менеджера сучасної комерційної організації
2.1. Професійний рівень фінансового менеджера
2.2. Функції фінансового менеджера
3. Система забезпечення фінансового менеджменту
Висновок
Практична частина
Список літератури



Висновок:

Зміни в економіці України, що пов'язані з переходом до ринкових засад господарювання, потребують нових способів і підходів до управління економічними процесами. Значною мірою це стосується і управління процесами формування та використання фондів фінансових ресурсів на рівні держави, підприємницьких структур, інших господарських об'єднань і громадян.

Отже, в сучасних умовах об'єктивно зростає роль фінансового менеджменту як комплексу взаємопов'язаних управлінських рішень і заходів на різних рівнях управління фінансовими ресурсами.

Ефективне управління діяльністю підприємства значною мірою визначається рівнем розвитку та забезпечення фінансового менеджменту. Це питання є особливо актуальним сьогодні, коли відбуваються докорінні зміни в області фінансових відносин, ускладнення ринкової ситуації, постійної зміни зовнішніх і внутрішніх чинників.

Фінансовий менеджер — ключова фігура на кожній фірмі будь-якої галузі бізнесу, тому що кожна організація, підприємство, фірма має в своєму розпорядженні фінансові ресурси, якими потрібно управляти. Бухгалтер цього робити не може і не повинен. Він слідкує за рухом коштів та звітує про них перед державними органами. А фінансовий менеджер управляє фінансовими коштами організації. Метою цього управління є отримання прибутку. Саме таким є завдання фінансового менеджера. Для виробничих підприємств він – людина, яка забезпечує додатковий прибуток та скорочує витрати. Рішення про розміщення коштів, отримання кредитів, планування бюджету приймаються саме фінансовим менеджером. А самим широким полем діяльності фінансового менеджера являються банки, страхові, трастові компанії, брокерські фірми, біржи.

ПРАКТИЧНА ЧАСТИНА

Завдання 1. Фірма збирається вкласти засоби в придбання нового устаткування, вартість якого разом з доставкою і установкою складе (Io) тис.грн. Очікується, що впровадження устаткування забезпечить здобуття впродовж 6 років чистих доходів у сумах (CF1), (CF2), (CF3), (CF4), (CF5), (CF6) тис. грн. відповідно. Прийнята норма дисконту (r) %. Визначити економічну ефективність проекту (NPV), дисконтований термін окупності (Ток диск). Вихідні дані по приведеним буквеним значенням показників приведені в таблиці 1.


НА САЙТІ НЕ ПЕРЕДБАЧЕНА МОЖЛИВІСТЬ СКАЧУВАННЯ РОБІТ, ВОНИ ВИСИЛАЮТЬСЯ НА ЕЛЕКТРОННУ СКРИНЬКУ ПІСЛЯ ОПЛАТИ. Для того, щоб ознайомитись з оглядом цієї роботи у форматі відео, отримати звіт з перевірки на плагіат та іншу інформацію, звертайтесь за телефоном +380501022921 (Telegram, Viber, WhatsApp) або n0501022921@gmail.com

Замовити цю роботу за допомогою форми: