перейти на сайт>>

Звіт з практики по менедменту

ID роботи: 2623
Тип роботи:
Об'єм: 46 стор.
Вартiсть: 90 грн.


Змiст:

Вступ
1. Загальна характеристика тов „селвіст”
2. Планування діяльності
3. Організація діяльності
4. Аналіз системи управління персоналом
5. Аналіз системи мотивації
6. Аналіз процесу контролю
7. Аналіз комунікаційного процесу
8. Оцінка логістичної системи підприємства
Негативні риси:
Висновки
Використана література



Висновок:

Чотири функції управління - планування, організація, мотивація і контроль - мають дві загальні характеристики: всі вони вимагають ухвалення рішень, і для всіх необхідна комунікація, обмін інформацією, щоб отримати інформацію для ухвалення правильного рішення і зробити це рішення зрозумілим для інших членів організації. Через це, а також унаслідок того, що ці дві характеристики зв'язують все чотири управлінські функції, забезпечуючи їх взаємозалежність, комунікації і ухвалення рішень часто називають процесами, що пов'язують.

Ухвалення рішень - це вибір того, як і що планувати, організовувати, мотивувати і контролювати. У найзагальніших рисах саме це складає основний зміст діяльності керівника.

Основною вимогою для ухвалення ефективного об'єктивного рішення або навіть для розуміння дійсних масштабів проблеми є наявність адекватної точної інформації. Єдиним способом отримання такої інформації є комунікація.

У даній курсовій роботі була розроблена система менеджменту на акціонерному підприємстві ТОВ „Селвіст”.

Була дана характеристика організації і організації як системи, розглянуті основні системні терміни: вхід, вихід, процес, зворотний зв'язок, суб'єкт, об'єкт, об'єкт управління.

Після вивчення існуючих стратегій, була розроблена стратегія для проектованого підприємства на основі: місії і цілей організації, оцінки і аналізу внутрішнього і зовнішнього середовища.

Після реалізації стратегії побудована схема управління і визначений тип організаційної системи на підприємстві.

Ознайомившись з основними видами комунікацій, була сформована графічна модель процесу комунікацій.

В процесі аналізу всієї діяльності підприємства була дана характеристика керівникові з позиції впливу і влади в колективі, підходу до лідерства. Рекомендовані стилі поведінки керівника, проведена оцінка професійних якостей.

Працюючи над проектом, закріплені теоретичні навики. Повторивши всі функції управління, ще раз була доведена ефективність роботи менеджера і необхідність його діяльності в нових економічних умовах.

Підводячи підсумки аналізу діяльності ТОВ „Селвіст” необхідно зауважити, що підприємство розвивається, нарощує обсяги збуту продукції, освоює нові ринки.

Втім, існують певні недоліки в організації системи збуту, серед яких необхідно відмітити, що підприємство використовує один розподільний центр збуту продукції, служба збуту відсутня, окремі функції по управлінню збутовою діяльністю виконують працівники відділу зовнішньоекономічної діяльності та відділу оптових продаж.


НА САЙТІ НЕ ПЕРЕДБАЧЕНА МОЖЛИВІСТЬ СКАЧУВАННЯ РОБІТ, ВОНИ ВИСИЛАЮТЬСЯ НА ЕЛЕКТРОННУ СКРИНЬКУ ПІСЛЯ ОПЛАТИ. Для того, щоб ознайомитись з оглядом цієї роботи у форматі відео, отримати звіт з перевірки на плагіат та іншу інформацію, звертайтесь за телефоном +380501022921 (Telegram, Viber, WhatsApp) або n0501022921@gmail.com

Замовити цю роботу за допомогою форми: