перейти на сайт>>

Організація дискотек як спецзаходів шоу-бізнесу

ID роботи: 2621
Тип роботи:
Об'єм: 32 стор.
Вартiсть: 120 грн.


Змiст:

Вступ
Розділ і
Дискотека як популярний спец захід шоу-бізнесу
1.1. Поняття дискотеки як форми дозвілля
1.2. Історія дискотечного руху
1.3. Класифікація дискотек
Розділ іі
Особливості організації дискотек як спец заходів шоу-бізнесу
2.1. Вибір акустичного супроводження
2.2. Освітлення дискотеки
2.3. Вимоги до оформлення сцени
Розділ ііі
Сучасна клубна культура. Загальні тенденції
3.1. Особливості проведення дискотек у нічних клубах
3.2. Порівняльний аналіз клубної культури в України та в країнах Європи
Висновки
Використана література



Висновок:

Сьогоднішній рівень розвитку розважальної індустрії дозволяє організувати проведення дискотеки для будь-якої компанії, в будь-якому музичному напрямі і стилі: від диско 80-х до самих просунутих стилів сучасної молодіжної музичної культури.

Дискотеки вже давно не обмежуються їх характеристикою радянських часів – «танці». Дискотека – це не тільки танці. Це ще і спосіб спілкування, проведення часу і спосіб проведення свята для молодіжної аудиторії. Принципово важливо при організації дискотеки враховувати, для кого вона організовується. Сьогодні все частіше у вигляді дискотеки організовуються святково-розважальні заходи для змішаних вікових груп.

Для того, щоб молодь, що прийшла на дискотеку, відпочила добре, щоб, йдучи, їй захотілося ще раз прийти в цей заклад, слід провести величезну роботу, враховуючи всі запити і критерії відвідувачів.

Необхідно підготувати абсолютно різні технічні і розважальні прилади не тільки як одне велике ціле, але і як окремі елементи зокрема. Адже при відмові якого-небудь з апаратів, або при неякісній його роботі, хід заходу може легко збитися, тим самим, порушивши повноцінне сприйняття того, що відбувається. У зв'язку з цим, слід враховувати значущість кожного, навіть найпростішого елементу дії на відвідувача.

Подібних окремих частин на дискотеці - величезна кількість; одних тільки технічних різновидів можна налічити декілька десятків: підсилювачі, акустичні системи, світлові прилади, шнури, диски, звукові носії, піротехнічні, димові ефекти та ін. Кожен з них несе певну ідею і доповнює враження від того, що відбувається.

Особливість сучасної дискотеки - світлове устаткування. Завдяки технічним нововведенням, що створюються, дискотечне освітлення вражає своїми характеристиками.

Спеціалізовані фірми ведуть постійні розробки новітніх ефектів, і у результаті нічні клуби можуть оснастити себе абсолютно різними елементами ілюмінації. Прилади здатні на будь-які фігури і картинки, які «повисають» прямо посеред залу.

Так само в дискоклубах часто, для отримання неординарного ефекту, використовують дим - машини, що випускають клуби абсолютно нешкідливого диму, що не залишає запаху, апарати для імітації снігу і прилади, що виробляють мильні міхури.

Технічні і світлові засоби, працюючи в дискоклубі, допомагають в створенні незвичайної атмосфери, тим самим, підсилюючи святковий настрій молоді.

Якість звукової апаратури - важливий показник рівня закладу.

При поганому звучанні, неповному відтворенні частот (від 20 до 20 000 Герц - такий діапазон сприймає людське вухо), при «перевазі», або, навпаки, браку певних частот, звук спотворюватиметься, автоматично погіршуючи повне враження. А оскільки на дискотеці важливе місце віддається гучності, і часто вона перевищує норми природного сприйняття людського вуха, то відповідно, всі погрішності в частотному діапазоні будуть явно виражені і справлять негативне враження.

Кажучи про якість звуку, слід приділити увагу його потужності, яка має велику значущість, і як не дивно, сильно відрізняється від гучності.

Висока потужність апаратури дозволяє чітко, без спотворень, прослуховувати низькі частоти (баси і барабани) при найвищій допустимій гучності.

При малопотужній апаратурі, динаміки акустичних систем просто не витримуватимуть «найважчі» для будь-якої звуковідтворюючої апаратури - «низькі» частоти, тим самим, відвідувачі почують характерний тріск і хрип «перенавантажуваної» апаратури, замість якісних барабанів і басових ліній.


НА САЙТІ НЕ ПЕРЕДБАЧЕНА МОЖЛИВІСТЬ СКАЧУВАННЯ РОБІТ, ВОНИ ВИСИЛАЮТЬСЯ НА ЕЛЕКТРОННУ СКРИНЬКУ ПІСЛЯ ОПЛАТИ. Для того, щоб ознайомитись з оглядом цієї роботи у форматі відео, отримати звіт з перевірки на плагіат та іншу інформацію, звертайтесь за телефоном +380501022921 (Telegram, Viber, WhatsApp) або n0501022921@gmail.com

Замовити цю роботу за допомогою форми: