перейти на сайт>>

Звіт з практики (спеціальність логістика) на ТОВ Транспортна компанія «Карготранслоджістік»

ID роботи: 9453
Тип роботи:
Об'єм: 37 стор.
Вартiсть: 100 грн.


Змiст:

ВСТУП

1. ХАРАКТЕРИСТИКА ПІДПРИЄМСТВА  ТОВ Транспортна компанія «Карготранслоджістік»

1.1. Основні напрямки діяльності  ТОВ Транспортна компанія «Карготранслоджістік»

1.2. Аналіз основних техніко-економічних показників  ТОВ Транспортна компанія «Карготранслоджістік»

1.3. Дослідження організаційно-управлінської діяльності

2. ВИЯВЛЕННЯ НЕДОЛІКІВ У РОБОТІ ТА РЕЗЕРВІВ ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ  ТОВ ТРАНСПОРТНА КОМПАНІЯ «КАРГОТРАНСЛОДЖІСТІК»

ВИСНОВКИ

ВИКОРИСТАНА ЛІТЕРАТУРА

ДОДАТКИ



Висновок:

Отже, транспортна-експедиційна компанія  ТОВ Транспортна компанія «Карготранслоджістік» на сьогодні є одним із лідерів українського ринку вантажоперевезень. Напрямок діяльності підприємства це тентові та негабаритні перевезення (внутрішні та міжнародні).

Послугами  ТОВ Транспортна компанія «Карготранслоджістік» користуються великі промислові компанії, торгово-комерційні і муніципальні підприємства, організації різної форми власності, а також приватні особи.

50% постачальників ТОВ Транспортна компанія «Карготранслоджістік» забезпечують 83% постачань в обсязі 13690,2 тис. грн. на рік та здійснюють максимальний вплив на діяльність аналізованого підприємства. До них належать: Кернел,Чернігівська м'ясо-молочна корпорація, Джон Дір Київміськбуд , Житлобуд .Отже, ці замовники отримують найбільші обсяги замовлень від аналізованого підприємства та характеризуються постійністю цих поставок.

Підприємства Катерпіллер, Технолізінг, Ріолабуд отримують лише близько 14% постачань, але мають відмінну тенденцію в постійності цих постачань.

Як бачимо, найбільш затребуваний і найбільш перевізний вид вантажу це це сільгосптехніка, оскільки постійні  замовники послуг компанії  ТОВ Транспортна компанія «Карготранслоджістік» є підприємства, які експлуатують, виготовляють та продають агротехніку рік та здійснюють максимальний вплив на діяльність аналізованого підприємства.

Найбільш привабливими напрямками перевезення вантажів   ТОВ Транспортна компанія «Карготранслоджістік» є перевезення по регіонам України: Полтавська обл., Миколаївська обл., Одеська обл., Київська обл., Чернігівська обл.

Згідно проведених розрахунків можна зробити висновок, що підприємство  ТОВ Транспортна компанія «Карготранслоджістік» було збитковим в 2015 році, але в 2016 році чистий дохід підприємства збільшився на 195,4 тис.грн. і досяг 92,3 тис.грн.

Iстотними проблемами, якi впливають на дiяльнiсть  ТОВ Транспортна компанія «Карготранслоджістік» є:  постiйне старiння рухомого складу; незадовiльна платоспроможнiсть замовникiв транспорту; постiйне зростання цiн на паливно-мастильнi матерiали та запаснi частини; пiдвищення страхових тарифiв; незадовiльний стан дорiг, низька пропускна здатнiсть дорiг.

Основними конкурентами діяльності   ТОВ Транспортна компанія «Карготранслоджістік»  тобто тентових та негабаритних перевезень) є  невеликі фірми у м. Києві, Харькові та Вінницької області, які мають на балансі від 2 до шести тентованих автомобілів з напівпричепами. Їх діяльність призводить до зменшення долі обсягiв перевезень товариства.  ТОВ Транспортна компанія «Карготранслоджістік»  володіє багатьма сильними сторонами і пишається своєю успішністю, проте існує чимало загроз, які можуть негативно вплинути на його роботу. Особливо сильно підприємство  залежить від збільшення витрат на транспортні перевезення .

Аналіз потенційних та фактичних постачальників – здійснюється з метою вибору найбільш прийнятних постачальників. В результаті аналізу формується перелік конкретних постачальників, з якими після переговорів укладаються або подовжуються договори поставки на наступний період. Проведений АВС- аналіз постачальників показує, що найбільший внесок у формування загального обігу (75,4%) робили всього два постачальники, які й склали групу А, а саме ТОВ «ТНК» та ПП «Глобал». У групу В увійшли три постачальники (ТОВ «Капiтан, ПМТЗ «Агропромтехнiка», ТОВ НВП «Білоцерківмаз») на яких припадає 20, 3% сукупного обігу. Інші 4,3% обігу забезпечували решта п’ять постачальників-група С.

Для підвищення ефективності роботи підприємства доцільно розробити бізнес-план на відкриття нового маршруту. Перспективним є напрямок Київ- Дніпровська область.

Бізнес-план відкриття нового маршруту дає змогу розв’язати цілий ряд завдань, основними серед яких є: обґрунтування економічної доцільності напрямків розвитку підприємства; розрахунок очікуваних фінансових результатів діяльності підприємства, насамперед обсягів продажу та прибутку; визначення джерел фінансування обраної стратегії, тобто способів концентрації фінансових ресурсів; підбір працівників, спроможних реалізувати даний план.

Виходячи з даних розрахунків можна зробити висновок, що відкриття нового маршруту вигідне підприємству, принесе додатковий прибуток у сумі 537937,72 грн, підприємство буде працювати з рентабельністю 24%. 


НА САЙТІ НЕ ПЕРЕДБАЧЕНА МОЖЛИВІСТЬ СКАЧУВАННЯ РОБІТ, ВОНИ ВИСИЛАЮТЬСЯ НА ЕЛЕКТРОННУ СКРИНЬКУ ПІСЛЯ ОПЛАТИ. Для того, щоб ознайомитись з оглядом цієї роботи у форматі відео, отримати звіт з перевірки на плагіат та іншу інформацію, звертайтесь за телефоном +380501022921 (Telegram, Viber, WhatsApp) або n0501022921@gmail.com

Замовити цю роботу за допомогою форми: