перейти на сайт>>

Рекомендації щодо вдосконалення діяльності технологічного відділу ТОВ Транспортна компанія «Карготранслоджістік»

ID роботи: 9455
Тип роботи:
Об'єм: 28 стор.
Вартiсть: 70 грн.


Змiст:

ВСТУП

1. Загальна характеристика ТОВ Транспортна компанія «Карготранслоджістік»

1.1. Характеристика ТОВ Транспортна компанія «Карготранслоджістік»

1.2. Дослідження організаційної структури і методів управління підприємством

1.2. Аналіз фінансового стану підприємства

2. Індивідуальне завдання

2.1 Аналіз основних техніко-економічних показників підприємства

Рис. 2.4 Рух основних   фондів на ТОВ Транспортна компанія «Карготранслоджістік»

2.2. Аналіз технологічного відділу

2.3. Рекомендації щодо вдосконалення діяльності технологічного відділу підприємства

ВИСНОВКИ

СПИСОК ВИКОРИСТОНАЇ ЛІТЕРАТУРИ



Висновок:

Виробнича практика є джерелом накопичення практичного досвіду роботи по обраній спеціальності та закріплення теоретичних знань. Вона відіграє важливу роль у підготовці спеціалістів високого рівня.

У ході проходження практики, я закріпив  теоретичні знання й практичні навички з роботи у колективі, навчився спілкуватися і виходити з проблемних ситуацій. Робота, яку я виконував, здалася мені цікавою, оскільки до цього я нічого подібного не робив.

У процесі проходження практики було з’ясовано, що транспортна-експедиційна компанія ТОВ Транспортна компанія «Карготранслоджістік» на сьогодні є одним із лідерів українського ринку вантажоперевезень. Напрямок діяльності підприємства це тентові та негабаритні перевезення (внутрішні та міжнародні).

Послугами ТОВ Транспортна компанія «Карготранслоджістік» користуються великі промислові компанії, торгово-комерційні і муніципальні підприємства, організації різної форми власності, а також приватні особи. Постачальників 50% ТОВ Транспортна компанія «Карготранслоджістік» забезпечують 83% постачань в обсязі 13690,2 тис. грн. на рік та здійснюють максимальний вплив на діяльність аналізованого підприємства. До них належать: Кернел,Чернігівська м'ясо-молочна корпорація, Джон Дір Київміськбуд , Житлобуд .Отже, ці замовники отримують найбільші обсяги замовлень від аналізованого підприємства та характеризуються постійністю цих поставок.Підприємства Катерпіллер, Технолізінг, Ріолабуд отримують лише близько 14% постачань, але мають відмінну тенденцію в постійності цих постачань.

Як бачимо, найбільш затребуваний і найбільш перевізний вид вантажу це сільгосптехніка, оскільки постійні  замовники послуг компанії ТОВ Транспортна компанія «Карготранслоджістік» є підприємства, які експлуатують, виготовляють та продають агротехніку рік та здійснюють максимальний вплив на діяльність аналізованого підприємства.

Найбільш привабливими напрямками перевезення вантажів ТОВ Транспортна компанія «Карготранслоджістік» є перевезення по регіонам України: Полтавська обл., Миколаївська обл., Одеська обл., Київська обл., Чернігівська обл.

Згідно проведених розрахунків можна зробити висновок, що підприємство  ТОВ Транспортна компанія «Карготранслоджістік» було збитковим в 2015 році, але в 2016 році чистий дохід підприємства збільшився на 195,4 тис.грн і досяг 92,3 тис.грн.

Істотними проблемами, які впливають на дiяльнiсть ТОВ Транспортна компанія «Карготранслоджістік» є: постiйне старіння рухомого складу; незадовільна платоспроможність замовників транспорту; постiйне зростання цін на паливно-мастильні матеріали та запасні частини; підвищення страхових тарифів; незадовільний стан доріг, низька пропускна здатність доріг.

Для підвищення ефективності роботи підприємства доцільно здійснити наступні заходи:

оновити техніку автопарку до стандарту Євро 5, що дасть можливість виконувати міжнародні перевезення;

налагодити зв'язок між системою контролю GPS і комп’ютерною програмою С1  для автоматичної обробки інформації при підготовці робочих документів і звітів.

Передбачається, що застосування системи GPSM надасть надасть позитивний вплив  на діяльність ТОВ Транспортна компанія «Карготранслоджістік», значно підвищить дисциплінованість персоналу, безпеку транспортних засобів. Припинивши постійне крадіжку палива.


НА САЙТІ НЕ ПЕРЕДБАЧЕНА МОЖЛИВІСТЬ СКАЧУВАННЯ РОБІТ, ВОНИ ВИСИЛАЮТЬСЯ НА ЕЛЕКТРОННУ СКРИНЬКУ ПІСЛЯ ОПЛАТИ. Для того, щоб ознайомитись з оглядом цієї роботи у форматі відео, отримати звіт з перевірки на плагіат та іншу інформацію, звертайтесь за телефоном +380501022921 (Telegram, Viber, WhatsApp) або n0501022921@gmail.com

Замовити цю роботу за допомогою форми: