перейти на сайт>>

Контрольна з адміністративного права

ID роботи: 3974
Тип роботи:
Об'єм: 12 стор.
Вартiсть: 50 грн.


Змiст:

Завдання 1

Дайте характеристику провадження в справах про державну реєстрацію юридичних осіб: визначте систему правового регулювання цього провадження, суб’єктів державної реєстрації, види документів, що подаються юридичною особою для державної реєстрації, строки та порядок розгляду справ про державну реєстрацію, порядок перереєстрації юридичних осіб.

Завдання 2

Рішенням виконкому селищної ради було утворено адміністративну комісію у складі голови, секретаря і одного члена комісії (дільничій інспектор міліції). На комісію покладався, крім іншого, розгляд справ про самогоноваріння і про розпивання спиртних напоїв у громадських місяцях.

Чи відповідає вимогам закону рішення виконкому?

Завдання 3

До районного суду з позовом про поновлення на роботі звернувся гр. С, який працював вчителем середньої школи. Гр. С. було піддано штрафу, за дрібне хуліганство. Про накладене стягнення  начальник райвідділу УМВС України повідомив завідуючого районним відділом  освіти, який на підставі одержаного матеріалу звільнив вчителя С. з посади.

Чи підлягає позов задоволенню?

Завдання 4

30 вересня 2001 р. гр.. П., 1975р. народження, розпивав придбаний ним самогон із 17-річним у під’їзді жилого будинку. Під час розгляду справи з’ясувалося,  що П. уже притягався до адміністративної відповідальності 10 січня 2000р. і 15 травня 2001 р. за розпивання спиртних напоїв у громадських місцях.

Дайте кваліфікацію проступків і визначте порядок притягнення порушників до відповідальності.

Завдання 5

Заступник начальника РВ УМВС України розглянув справу про адміністративне правопорушення, вчинене гр.. Антоновим Олександром Олексійовичем, 1965р. народження,  який не працює, одружений, має двох неповнолітніх дітей, раніше до адміністративної відповідальності не притягався. Гр. Антонов О.О. виготовив 10 л. самогону, що призначався, за його словами, для святкування  дня народження дружини.

Складіть проект постанови по цій справі.

 




НА САЙТІ НЕ ПЕРЕДБАЧЕНА МОЖЛИВІСТЬ СКАЧУВАННЯ РОБІТ, ВОНИ ВИСИЛАЮТЬСЯ НА ЕЛЕКТРОННУ СКРИНЬКУ ПІСЛЯ ОПЛАТИ. Для того, щоб ознайомитись з оглядом цієї роботи у форматі відео, отримати звіт з перевірки на плагіат та іншу інформацію, звертайтесь за телефоном +380501022921 (Telegram, Viber, WhatsApp) або n0501022921@gmail.com

Замовити цю роботу за допомогою форми: