перейти на сайт>>

Контрольна з права

ID роботи: 3976
Тип роботи:
Об'єм: 13 стор.
Вартiсть: 20 грн.


Змiст:

Зміст

1. У яких випадках та за яких умов застосовується аналогія закону і аналогія права в правозастосовній діяльності?

2. Позначте правильні варіанти відповідей:

3.  Практичне завдання

Указом Президента України від 23.07.1998 № 817/98 «Про деякі заходи з дерегулювання підприємницької діяльності» (з наступними змінами) передбачено, що обмеження у строках та підставах проведення перевірок суб'єкта підприємницької діяльності, визначені цим Указом, не поширюються на перевірки суб'єктів господарської діяльності, які мають заборгованість із заробітної плати працівникам (п.15).

Закон України «Про основні засади державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності», яким врегульовано відносини, пов'язані зі здійсненням державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності, не містить виключень щодо строків і підстав проведення перевірок суб'єктів господарської діяльності, які мають заборгованість із заробітної плати працівникам.

Чи є в даному випадку колізія правових норм? Якщо є, запропонуйте її вирішення з відповідним обґрунтуванням.

Література




НА САЙТІ НЕ ПЕРЕДБАЧЕНА МОЖЛИВІСТЬ СКАЧУВАННЯ РОБІТ, ВОНИ ВИСИЛАЮТЬСЯ НА ЕЛЕКТРОННУ СКРИНЬКУ ПІСЛЯ ОПЛАТИ. Для того, щоб ознайомитись з оглядом цієї роботи у форматі відео, отримати звіт з перевірки на плагіат та іншу інформацію, звертайтесь за телефоном +380501022921 (Telegram, Viber, WhatsApp) або n0501022921@gmail.com

Замовити цю роботу за допомогою форми: