перейти на сайт>>

Контрольна з права

ID роботи: 3497
Тип роботи:
Об'єм: 15 стор.
Вартiсть: 30 грн.


Змiст:

1. Види фінансового контролю.

2. Бюджетна система та її принципи.

3. Правовий механізм державного страхування.

Задача 1.

Підприємство «Комунальник», яке є бюджетною установою внаслідок надання платних послуг населенню, отримало значні кошти, які не були заплановані в кошторисі на поточний рік. За вказівкою вищої органіці вказані кошти були перераховані на її рахунок та витрачені на капітальний ремонт приміщень. Під час перевірки органами державної контрольно-ревізійної служби вказані дії були кваліфіковані як нецільове використання бюджетних коштів. Оцініть правомірність ситуації.

 

Задача 2

ВАТ «Лінос» здійснив переробку власної нафти сирої і виробив з неї 200 тон бензину А – 95 на загальну суму 400 000 гривень та переробив нафту сиру на умовах договору про переробку на давальницьких умовах і виробив з неї 500 тон бензину А – 95 на загальну суму 1 000 000 гривень.

Визнач яку суму акцизного збору підприємство повинно сплатити до бюджету? В якому разі у ВАТ «Лінос» виникають обов’язки податкового агента та на яку суму?

 

Література




НА САЙТІ НЕ ПЕРЕДБАЧЕНА МОЖЛИВІСТЬ СКАЧУВАННЯ РОБІТ, ВОНИ ВИСИЛАЮТЬСЯ НА ЕЛЕКТРОННУ СКРИНЬКУ ПІСЛЯ ОПЛАТИ. Для того, щоб ознайомитись з оглядом цієї роботи у форматі відео, отримати звіт з перевірки на плагіат та іншу інформацію, звертайтесь за телефоном +380501022921 (Telegram, Viber, WhatsApp) або n0501022921@gmail.com

Замовити цю роботу за допомогою форми: