перейти на сайт>>

Контрольна з права

ID роботи: 3978
Тип роботи:
Об'єм: 16 стор.
Вартiсть: 20 грн.


Змiст:

1. Виборчий процес. Сучасне законодавство про вибори депутатів Верховної Ради та Президента України

2. Сімейні правовідносини: особисті та майнові обов’язки подружжя. Шлюбний контракт

 Задача

Ложкін і Козакова домовилися про те, що Ложкін буде купувати за рахунок Казакової продукти і доставляти їх їй безкоштовно. Які правила оформлення таких договорів? Який це вид договору?

Задача

Шепетівська райдержадміністрація направила колективному сільськогосподарському підприємству "Зоря" вказівку про здачу до державного резерву не 120 т зерна, як передбачалося попереднім контрактом, а 148 т. Що, як пояснив голова адміністративного органу, викликано низькою врожайністю зернових в інших господарствах району. Правління КСП "Зоря" відмовилося поставляти понад державний контракт 28 т зернових, мотивуючи необхідністю продажу його по значно вищій ціні, що дасть можливість додатково придбати пальне для проведення підготовчих робіт до наступного року. Райдержадміністрація передала позов в арбітражний суд на колективне сільськогосподарське підприємство.

 Чи правильно у даному випадку поступило правління КСП "Зоря"? Яке, на Вашу думку, рішення повинен прийняти господарський суд?

Список використаної літератури




НА САЙТІ НЕ ПЕРЕДБАЧЕНА МОЖЛИВІСТЬ СКАЧУВАННЯ РОБІТ, ВОНИ ВИСИЛАЮТЬСЯ НА ЕЛЕКТРОННУ СКРИНЬКУ ПІСЛЯ ОПЛАТИ. Для того, щоб ознайомитись з оглядом цієї роботи у форматі відео, отримати звіт з перевірки на плагіат та іншу інформацію, звертайтесь за телефоном +380501022921 (Telegram, Viber, WhatsApp) або n0501022921@gmail.com

Замовити цю роботу за допомогою форми: