перейти на сайт>>

Контрольна з правознавства, ХНУ, варіант 58

ID роботи: 10397
Тип роботи: Контрольная
Об'єм: 12 стор.
Вартiсть: 40 грн.


Змiст:

26. Гарантійні та компенсаційні виплати

78. Індивідуальні трудові спори

Задачі

36. В зв'язку з капітальним ремонтом холодильника механіки Іткін та Зимін були переведені підсобними працівниками на весь період капітального ремонту. Від такого переводу механіки відмовились, вимагаючи надання їм роботи з урахуванням спеціальності та кваліфікації. Адміністрація відмовилась задовільнити вимоги працівників на тій підставі, що перевод проводиться з простою.

На який строк може бути проведений перевод в разі простою на іншу роботу? Чи має право адміністрація на час простою переводити кваліфікованих працівників на некваліфіковану роботу? Як оплачується праця при переводі з простою? Вирішіть спір.

80. 15-річний Чернов попав під вплив Іванова, що повернувся з місць позбавлення волі. Він пиячив з Черновим, прилучав до «практики» злодійського життя, підбивав на крадіжку. Чернов скоїв крадіжку магнітоли в приятеля.

За якою статтею Кримінального кодексу України повинен відповідати Чернов?

Яке значення при цьому має стан сп’яніння? Чи буде нести відповідальність Іванов?

ЛІТЕРАТУРА



Висновок:
Виконуємо на замовлення будь-які розрахункові чи теоретичні контрольні, курсові та дипломні роботи для студентів Хмельницького Національного Університету (у т.ч. для дистанційної форми навчання). Гарантуємо супровід до заліку) Досвід роботи – 15 років. Тел.: 050-102-29-21, natvik78@yandex.ru
НА САЙТІ НЕ ПЕРЕДБАЧЕНА МОЖЛИВІСТЬ СКАЧУВАННЯ РОБІТ, ВОНИ ВИСИЛАЮТЬСЯ НА ЕЛЕКТРОННУ СКРИНЬКУ ПІСЛЯ ОПЛАТИ. Для того, щоб ознайомитись з оглядом цієї роботи у форматі відео, отримати звіт з перевірки на плагіат та іншу інформацію, звертайтесь за телефоном +380501022921 (Telegram, Viber, WhatsApp) або n0501022921@gmail.com

Замовити цю роботу за допомогою форми: