перейти на сайт>>

КОНТРОЛЬНА РОБОТА з дисципліни: Паблiк рилейшнз

ID роботи: 4243
Тип роботи:
Об'єм: 18 стор.
Вартiсть: 70 грн.


Змiст:

6. Сутність і основні елементи системи масових комунікацій, її функції

16. Основні типи ділового спілкування, їх характеристика і роль у зв'язках з громадськістю.

26. Роль служби зв'язків з громадськістю у забезпеченні готовності фірми до кризової ситуації та виходу з неї.

36. Зв'язки з громадськістю га відносини з державою.

Завдання 4

Неподалік від приватної туристичної фірми, яка існує на ринку вже 10 років, але не відноситься до розряду великих компаній, розташувалася інша приватна туристична фірма. Новостворене підприємство пропонує більший перелік можливих подорожей; має змогу зменшувати ціну на 5 %. Проте люди, які мають намір помандрувати, приходять спочатку на одну фірму, а потім на іншу (оскільки вони розташовані поряд). Часто, відвідавши новостворену фірму, люди заходять до тієї, що існувала й раніше, та стають її клієнтами. Керівництво новоствореної фірми останнім часом стало висловлювати незадоволення щодо таких ситуацій і звинуватило фірму, що вже існувала на ринку, у навмисному переманюванні клієнтів.

 На вашу думку, що можна зробити тій фірмі, яка вже існувала на ринку.

Завдання 7

Сіровласенко працює на великому підприємстві у відділі комплектації. Особливою охайністю, наполегливістю і працездатністю він не відрізняється: часто запізнюється, розважає колег різними балачками, забуває доручення... Одним словом, на премію не претендує. Керівництво підприємства вже давно б його звільнило, проте він доводиться родичем начальнику відділу, який його захищає і прикриває.

Одного разу у Сіровласенка виникла геніальна ідея, швидке впровадження якої принесло б підприємству колосальні прибутки. Проте рішення про впровадження ідеї може прийняти тільки вище керівництво підприємства. Завітати до кабінету директора чи його заступника Сіровласенко не може, оскільки завинив напередодні. Його безпосередній начальник і родич донести ідею до вищого керівництва також не може, оскільки мало розуміється на цьому, не має часу і бажання.

Питання: що робити Сіровласенку? Як із допомогою заходів внутрішньофірмового паблік рилейшнз якнайшвидше подати свою ідею та ще й отримати моральну, а краще — матеріальну користь для себе?

 

Список літератури




НА САЙТІ НЕ ПЕРЕДБАЧЕНА МОЖЛИВІСТЬ СКАЧУВАННЯ РОБІТ, ВОНИ ВИСИЛАЮТЬСЯ НА ЕЛЕКТРОННУ СКРИНЬКУ ПІСЛЯ ОПЛАТИ. Для того, щоб ознайомитись з оглядом цієї роботи у форматі відео, отримати звіт з перевірки на плагіат та іншу інформацію, звертайтесь за телефоном +380501022921 (Telegram, Viber, WhatsApp) або n0501022921@gmail.com

Замовити цю роботу за допомогою форми: