перейти на сайт>>

КОНТРОЛЬНА РОБОТА з курсу «МЕНЕДЖМЕНТ» варіант 48

ID роботи: 7044
Тип роботи:
Об'єм: 12 стор.
Вартiсть: 60 грн.


Змiст:

1. Вкажіть фактори, що впливають на процеси прийняття управлінських рішень. Яким чином можна зменшити вплив суб’єктивних факторів на процес прийняття рішення? Відповідь дайте із наведенням конкретних прикладів.

2. Покажіть особливості керування групами на різних стадіях їх розвитку. Які стилі керування будуть ефективними у кожному випадку?

Задача 1

В акціонерному товаристві виникла конфліктна ситуація між начальником відділу маркетингу, де працює 30 чоловік, та неформальною групою у складі 6 чоловік з приводу способів рекламування продукції (телебачення, радіо, газети).

Завдання та запитання:

1) Охарактеризувати конфліктну ситуацію.

2) Які комунікації слід застосувати для розв’язання конфлікту?

3) Дати схему розробки рішення для ліквідації конфлікту.

Які формальні та неформальні групи слід залучити для розв’язання конфлікту?

Задача 2

При здійсненні функції планування менеджерам потрібно виконувати аналіз поточної діяльності підприємства і використовувати результати цього аналізу для прийняття рішення щодо планування діяльності фірми на наступний період. Так, дослідження ринку показали, що продукція підприємства користується стійким попитом. Отже, варто оцінити можливість збільшення обсягів реалізації. Але при цьому передбачається і певне зростання вартості сировини та енергоносіїв, що призведе до росту матеріальних витрат, і, відповідно, зумовить необхідність підвищення ціни на продукцію. Якими будуть результати діяльності підприємства у плановому періоді за вказаних умов? Визначте планові значення показників діяльності підприємства на основі наведених у таблиці даних і за умов, що постійні витрати і досягнута величина покриття витрат залишаться незмінними, а частка покриття витрат зменшиться до 0,20.

Розрахунки показників обґрунтувати і вказати, чи доцільно менеджеру приймати рішення про збільшення обсягу реалізації продукції. Чи зміниться при цьому поріг прибутковості і чи зросте прибуток підприємства?

Показник

Од. виміру

Значення

Виручка від реалізації

тис. грн.

6000

Змінні витрати

-"-

4500

Покриття витрат

-"-

1500

Частка покриття витрат

 

0,25

Фактор ціни

 

1,333

Постійні витрати

тис. грн.

850

Точка беззбитковості

-"-

3400

Література



Висновок:

Виконуємо на замовлення будь-які розрахункові чи теоретичні контрольні, курсові та дипломні роботи для студентів Хмельницького Національного Університету (у т.ч. для дистанційної форми навчання). Гарантуємо супровід до заліку)

Досвід роботи – 12 років. Тел.: 050-102-29-21, 096-943-16-46 natvik78@yandex.ru


НА САЙТІ НЕ ПЕРЕДБАЧЕНА МОЖЛИВІСТЬ СКАЧУВАННЯ РОБІТ, ВОНИ ВИСИЛАЮТЬСЯ НА ЕЛЕКТРОННУ СКРИНЬКУ ПІСЛЯ ОПЛАТИ. Для того, щоб ознайомитись з оглядом цієї роботи у форматі відео, отримати звіт з перевірки на плагіат та іншу інформацію, звертайтесь за телефоном +380501022921 (Telegram, Viber, WhatsApp) або n0501022921@gmail.com

Замовити цю роботу за допомогою форми: