перейти на сайт>>

Контрольна робота з мікроекономіки варіант 1

ID роботи: 4375
Тип роботи:
Об'єм: 23 стор.
Вартiсть: 70 грн.


Змiст:

104. Мікроекономічна система, як відображення зв’язків ринку благ та ринку факторів виробництва, виробництва та споживання.

Перелік проблемних ситуацій для виконання контрольної роботи

1. Визначить елементи позитивного та нормативного аналізу, наведіть приклади по Україні та розвинутих країнах.

101.Поясніть різницю між короткостроковим та довгостроковим періодами. Які показники показують вплив зміни обсягів використання одного з факторів виробництва на результат виробництва?

201.Які ви знаєте реальні та удавані відмінності при диференціації товарів? Яка частка ринку належить фірмам при монополістичній конкуренції? Якою буде еластичність попиту на продукцію фірми в умовах монополістичної конкуренції?

Задача №1

Задача № 51

Завдання для аналізу мікроекономічної ситуації №51

Завдання: Чи може скластися така ситуація, що „чистий” монополіст функціонує зі збитками? Як таке взагалі може статися, якщо монополіст має владу над ціною? Як довго може тривати подібна ситуація (тобто, збиткове виробництво)?

Список джерел




НА САЙТІ НЕ ПЕРЕДБАЧЕНА МОЖЛИВІСТЬ СКАЧУВАННЯ РОБІТ, ВОНИ ВИСИЛАЮТЬСЯ НА ЕЛЕКТРОННУ СКРИНЬКУ ПІСЛЯ ОПЛАТИ. Для того, щоб ознайомитись з оглядом цієї роботи у форматі відео, отримати звіт з перевірки на плагіат та іншу інформацію, звертайтесь за телефоном +380501022921 (Telegram, Viber, WhatsApp) або n0501022921@gmail.com

Замовити цю роботу за допомогою форми: