перейти на сайт>>

Контрольна робота з мікроекономіки

ID роботи: 4372
Тип роботи:
Об'єм: 26 стор.
Вартiсть: 70 грн.


Змiст:

1. Теоретичне питання.

234. Цінова стратегія і тактика підприємства в ринковій економіці

2. Проблемні питання.

86. Поясніть побудову ізокванти, ілюструйте графічно. Чи можна побудувати карту ізоквант в координатах праця – інформація – капітал – підприємництво? Які види та значення має форма ізокванти?

186. Проаналізуйте ціноутворення по Рамсею для природних монополістів.

286. Як показати технологічний перелив та соціальний оптимум?

3. Задачи.

Задача 10

Задача 117

4. Аналіз мікроекономічної ситуації.

36.  Відомо, що чим вищою є здатність батьків до заробляння грошей, тим вищою є альтернативна вартість виховання та догляду за дітьми також відомо, що зростання сімейних доходів викликає тенденцію до зменшення кількості дітей у сім”ї. Чи означає це, що діти є „нижчим” товаром? Як в цьому випадку проявляється дія ефекту доходу та ефекту заміщення? Чому коефіцієнт народжуваності прямо залежить від доходів чоловіків і обернено від доходів жінок? Чому у батьків з високими доходами, як правило, одна дитина, на яку витрачають максимум коштів? Які винятки із закону тут діють?

Список літератури




НА САЙТІ НЕ ПЕРЕДБАЧЕНА МОЖЛИВІСТЬ СКАЧУВАННЯ РОБІТ, ВОНИ ВИСИЛАЮТЬСЯ НА ЕЛЕКТРОННУ СКРИНЬКУ ПІСЛЯ ОПЛАТИ. Для того, щоб ознайомитись з оглядом цієї роботи у форматі відео, отримати звіт з перевірки на плагіат та іншу інформацію, звертайтесь за телефоном +380501022921 (Telegram, Viber, WhatsApp) або n0501022921@gmail.com

Замовити цю роботу за допомогою форми: